Obs: Enormt utvalg av motiver for ditt iPhone- eller smarttelefon-etui

Enten du foretrekker iPhone, iPad, Samsung eller HTC finner du alltid riktig look
for mobilen eller nettbrettet. Kjempestort utvalg på markedsplassen.

Produkter


Design ditt eget iPhone-etui – enkelt og raskt

Din iPhone er hellig, ikke sant? Du bruker den hver dag, sjekker e-post, surfer på Facebook og har den med deg overalt? Da bør også sørge for at smarttelefonen din ser smart ut. Med selvdesignet iPhone-deksel fra Spreadshirt er det kjempeenkelt. Du kan få det trykket med dine egne motiver, bilder eller din egen tekst, slik at det passer helt etter din smak. Og hvis du har lyst, kan du i samme slengen få trykket en T-skjorte hvor det står f.eks. "I love my Phone". Eller omvendt: Det er også masse morsomme T-skjorte-tekster som passer supert på din iPhone!

Hvordan designer du ditt egen iPhone-etui nå? Med tre enkle trinn:

  1. Velg produkt – i ditt tilfelle antagelig et iPhone-etui.
  2. Velg motiv – du kan velge mellom en rekke forskjellige designs.
  3. Legg til tekst – personaliser iPhone-dekselet med f.eks. navnet ditt!

Din iPhone 4-case eller ditt iPhone 5-deksel fra Spreadshirt

Det er mange som tilbyr iPhone 4-etuier eller iPhone 5-deksler, så hvordan skal jeg finne den riktige modellen? Det beste er om du selv kan velge hvordan dekselet til din elskede smarttelefon skal se ut, eller hva? Derfor er en case for iPhone 4 eller 5 fra Spreadshirt helt klart det beste alternativet! I tillegg til at du kan designe Spreadshirts iPhone-case akkurat slik du vil ha den, er det flere andre fordeler:

Etuiet passer perfekt til din iPhone 4 eller iPhone 4s. Også for iPhone 5 har vi passende deksler. Du kan trykke over hele baksiden, slik at din iPhone får en helhetlig look. Selvsagt er kameraåpningen og åpningene for knapper fri, slik at du kan bruke din iPhone som vanlig, og lade den opp eller spille musikk uten å måtte ta av etuiet. Med trykktypen termosublimasjon kan du dessuten også få trykket fotografier eller andre komplekse motiver på ditt iPhone-deksel. Hvis du for øvrig er skikkelig Apple-fan og har en iPad også, kan du få trykket dine egne iPad-etuier og laptopvesker her også!