Finn en passende forkle-design

Du kan velge mellom tusenvis av motiver og over 150 produkter. Gjør forkleet ditt til noe helt spesielt.

Produkter


Forkle med trykk raskt og enkelt

Vil du beskytte deg mot søl under matlagingen eller unngå å få jord over hele T-skjorten når du jobber i hagen? Da kan du få fine forklær med trykk her. Klikk først på knappen Design eget forkle. Du befinner deg nå i vår designer. Her kan du nå designe ditt eget forkle. Vil du kanskje i første omgang trykke din egen tekst på et forkle? Slik gjør du det:

Klikk på det forinnstilte tekstfeltet. Hvis du allerede har fjernet det, kan du klikke på knappen Legg til tekst. Dermed vises et nytt tekstfelt på kjøkkenforkleet. Der kan du nå legge inn et saftig ordtak eller annen tekst. De små hjørnesymbolene i tekstfeltene hjelper deg å tilpasse teksten etter dine egne ønsker. Med krysset øverst til venstre kan du forskyve teksten. Med pilen øverst til høyre kan teksten dreies. Nederst til høyre finner du to symboler for å endre størrelse, og med papirkurven nederst til venstre kan du slette hele tekstfeltet.

Men det er ikke alt: I vinduet til høyre finner du andre muligheter for tekstbehandling. Du kan også velge en annen skrifttype, forandre fontstørrelsen og tekstfargen for teksten på forkleet. På den måten kan du designe ditt egne, individuelle forkle, og enten tilpasse det etter dine egne ønsker, for et familiemedlem eller for en venn. Et forkle med trykk er i alle fall en super personalisert gave for folk du er glad i!

Kjøkkenforklær eller hageforklær med flotte motiver

Hos Spreadshirt har du et stort utvalg motiver for forklær med trykk. Hvis du klikker på knappen Velg design, ser du et utvalg av de mest populære motivene i vinduet til venstre. Du kan også bruke søkevinduet til å finne bestemte motiver, for eksempel om temaer som "matlaging", "baking" eller "hage". Du kan også velge en annen motivkategori ved å klikke på «Bestselgere» og deretter bla i kategoriene. Når du har funnet et fint motiv, er det enkelt å trykke ditt eget individuelle forkle med det

Det er bare å klikke på motivet, og vips så vises det på kjøkken- eller hageforkleet ditt. Som med tekstfeltet kan du også her bruke symbolene i hjørnene til å forandre motivet som du vil. Dessuten kan du tilpasse fargene på motivet i vinduet helt til høyre. For de fleste motiver kan du i tillegg velge om forkleet ditt skal trykkes med glatt fleksitrykk eller fløyelsaktig flokktrykk. For dette kan du velge mellom glatt og fløyelsaktig over motivfargene i vinduet til høyre. Hos Spreadshirt har du mange muligheter, enten du vil ha et forkle eller en T-skjorte med trykk

Du kan forresten også få dine egne bilder trykket på forkleet. Dette er imidlertid bare mulig på hvite forklær. Det er bare å klikke øverst på Last opp bilde, og dermed lastes bildet opp fra PC-en din til designeren. Akkurat som med motivene, må du nå bare klikke på bildet, så vises det på forkleet. Bruk hjørnesymbolene til å bearbeide det, men pass på at du ikke trekker bildet ut over det trykkbare område. Når du har bearbeidet alt slik du vil ha det, klikker du bare på handlevogn-knappen, går til kassen og fullfører bestillingen. Noen dager senere har du forkleet i hendene!