Grafisk service

Grafisk service

Fristilling, vektorisering, omdanning
Grafisk service hjelper deg videre

Laste opp grafikk

En grafikk, en pris: Alltid 130 NOK per motiv.

Garantert: Pengene tilbake hvis du ikke liker det.

Dette kan vi gjøre for deg

Fristilling (freeform select)

Motivet står i sentrum – bokstavelig talt. Derfor beskjærer vi et motiv langs motivkanten og fristiller det fra bakgrunnen og fra den firkantete bildeformen. Dermed trykkes bare det som faktisk teller.

Dette bør du vite: Grafikkens oppløsning bør være minst 800 x 600 piksler. Bare på den måte kan vi garantere et fremragende resultat. Hvis grafikken din ikke oppfyller kravene, anbefaler vi vektorisering.

Vektorisering

For plottrykk må motivet ditt foreligge i form av vektorgrafikk. Høres det komplisert ut? For oss er det ikke noe problem! Vi overtar konverteringen for deg. Vektorfilen gjør det mulig for oss å skalere størrelsen på motivet trinnløst på den artikkelen du vil ha.

Dette bør du vite: Det er begrensede muligheter for visning av detaljer og linjer i vektorgrafikk. Hvis motivet er svært detaljrikt, må vi forenkle det. Maksimalt 3 farger er mulig. Her finner du mer informasjon.

Opprette logoer og omdanne skisser

Vi sørger for å legge siste hånd på verket på logoen for foreningen, laget eller kampanjen din. Alt vi trenger er en håndtegnet skisse av ideen din. Vi lager et trykkferdig motiv av det.

Dette bør du vite: Dessverre kan ikke alle våre produkter og trykkemetoder kombineres fritt.

Slik fungerer vår grafiske service.

Send vår grafiske service dine fotografier, din grafikk eller dine skisser, og få dem egne vektorisert, tilpasset eller fristilt individuelt, raskt og rimelig akkurat slik du vil ha det. Få din ønskegrafikk med 5 enkle trinn:

  1. Registrer deg som butikkpartner eller designer hos Spreadshirt.
  2. Last opp ditt fotografi, din skisse eller din grafikk her. Bildet bør være i ett av følgende formater: jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf.
  3. Fortell oss hva som skal gjøres. Jo mer informasjon du gir, jo bedre er det. Bruk kommentarfunksjonen til dette.
  4. Gå til handlevognen og send inn oppdraget som en bestilling.
  5. Etter ca. 1 til 3 arbeidsdager frigis motivet ditt under Min konto -> Frigi motiver.

Mer informasjon finner du på hjelpeområdet.

Dette kan du forvente