Vi vil se deg vokse

Jobb hos Spreadshirt
Til ledige stillinger
Fleksible arbeidsmetoder og moderne verktøy
En åpen bedriftskultur med Feel Good Management og muligheter til å prege hverdagen selv.
Moderne kontorer med takterrasser, bordtennisbord, PlayStation og bordfotball, gratis drikke og frukt ... og selvsagt en masse T-skjorter
Arbeid i flate strukturer i internasjonale og profesjonelle team
Come as you are – det er ingen dresscode hos Spreadshirt
Individuelle utviklings­muligheter og regelmessige tilbakemeldinger
Fleksible arbeidstider og mulighet for hjemmekontor
Foreldre er velkomne We are family – familiefester, hjelp til å finne barnehageplass, fleksibilitet

Bli med på laget!

Mer enn bare en jobb
Spreadshirt er et av verdens raskest voksende netthandelsselskaper, og alltid på jakt etter forsterkninger. Hos oss er alle velkomne: eksperter, nybegynnere, folk som søker nye arbeidsområder, hundeeiere, familiemennesker, B-mennesker og flipflop-brukere.
Hvis du har lyst til å jobbe sammen med verdens beste arbeidskolleger fra 20 forskjellige land i flate hierarkier, gleder vi oss til å motta søknaden din.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss.

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med jobs@spreadshirt.net

Stefanie Frenking

Head of Recruiting and Feel Good Management

Silvia Lauterbach

Recruiting Specialist

Marion Kalich

Recruiting Specialist

Josephine Woermann

Recruiting Specialist

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få praksisplass hos Spreadshirt?

Ja, vi tilbyr talentfulle studenter praksisplasser på mange forskjellige områder. Aktuelle praksisplasser er utlyst, men hvis du ikke finner en passende plass, kan det lønne seg å ta kontakt likevel.

Hvor lenge varer praksisen hos Spreadshirt?

For at du skal få en godt innblikk i fagområdet, delta aktivt i den daglige driften og arbeide med prosjekter, bør en praksisplass vare minst 3 måneder, og helst 6 måneder.

Er praksisplasser hos Spreadshirt betalt?

Ja, vi betaler alle praktikanter et praksishonorar som bl.a. er avhengig av kvalifikasjoner og tidligere praktisk erfaring.

Kan jeg skrive bachelor-/masteroppgave hos Spreadshirt?

Vi kan ledsage deg under bachelor- eller masteroppgaven. Det er selvsagt viktig at temaet for oppgaven er interessant for Spreadshirt og at vi kan gi deg optimal støtte under arbeidet med oppgaven.

Hvis du er interessert i å skrive studieoppgaven din hos Spreadshirt, kan du i første omgang sende oss en kortfattet søknad med det temaet du planlegger å skrive om. Du bør gi et klart inntrykk av innholdet i og målet med oppgaven. For å knytte oppgaven nært opptil praktisk arbeid, bør aktiviteter hos Spreadshirt kombineres med skriving av oppgaven.

Hvordan foregår søknadsprosessen?

Det beste er å søke online. Hvis vi synes søknaden din er interessant, sender vi den videre til lederen som er ansvarlig for den ledige stillingen. På dette tidspunktet har du allerede mottatt en e-post som bekrefter at vi har fått søknaden din.

Hvis søknaden din også overbeviser lederen, tar vi kontakt med deg for å snakke om neste skritt. Det kan være en liten test, et telefonintervju eller et personlig møte. Søknadsprosessen er like individuell som våre medarbeidere og søkere, og kan bestå av flere trinn. Dermed kan vi bli bedre kjent med dine fagkunnskaper og dine sterke og svake sider, og finne ut hvordan vi passer sammen.

Under hele søknadsprosessen kan du når som helst ta kontakt med recruiting-teamet. Kanskje vi snart kan ønske deg velkommen på laget hos Spreadshirt?