Jobbe hos Spreadshirt

Have fun and be creative

Faglig ekspertise og profesjonelt teamwork i resultatorienterte prosjekter er sentralt i vårt daglige arbeid. Derfor får våre medarbeidere mye frihet og kan bruke sine personlige styrker og være kreative. Med over 280 internasjonale medarbeidere på hovedkvarteret i Leipzig og ca. 300 i Polen, USA og Brasil, har Spreadshirt forlengst vokst ut av startup-skoene.

Føl deg vel

Spreadshirt har vært en pålitelig arbeidsgiver i 15 år. Vår Feel Good Manager Stefanie har allerede sørget for en avslappet atmosfære i 5 år. Hun hjelper nye medarbeidere med å få en god start i firmaet, har et åpent øre for ris og ros, og organiserer frukt, drikke, massasje og regelmessige festligheter utenfor jobben for å styrke samholdet blant medarbeiderne.
Vi er en familievennlig bedrift som støtter medarbeiderne med å leve ut sine private planer. Spreadshirt jobber aktivt for å kunne forene familieliv og jobb. Vi hjelper med å finne en barnehageplass for medarbeiderne, og avlaster unge foreldre i form av fleksible arbeidstider og muligheten til å jobbe hjemmefra.

Bli med på laget!

Hos Spreadshirt står din individuelle yrkesutvikling i sentrum. Enten du er IT-spesialist, UX-proff, markedsføringsekspert eller jobber i kundeservice eller på et av de mange andre områdene våre, støtter vi opp om dine evner og talenter, og viser deg stor tillit helt fra starten. I motiverte team jobber du med spennende prosjekter og mye frihet og eget ansvar. Dessuten støtter vi deg med faglig videreutdanning.

Hos Spreadshirt jobber du i et internasjonalt team: Våre medarbeidere kommer fra over 15 forskjellige land. Engelsk er derfor det offisielle firmaspråket. Men ikke vær redd, språkkunnskapene må ikke være perfekte. Ved behov kan du friske opp kunnskapene ved hjelp av gratis kurs og ved å snakke med folk som har engelsk som morsmål. Du har for eksempel muligheten til å utvide kunnskapene dine på nasjonale og internasjonale fagkonferanser.

Til ledige stillinger

Bli kjent med oss

Spreadshirts hovedkvarter befinner seg i et tidligere fabrikkbygg i den populære bydelen Plagwitz i Leipzig. Moderne kontorer og takterrasser, koselige sittekroker, bordfotball og bordtennisbord bidrar til motivasjon på jobben og er perfekte for å ta en pause innimellom.