Finn en passende hettegenser-design

Du kan velge mellom tusenvis av motiver og over 150 produkter.
Gjør hettegenseren din til noe helt spesielt.

Produkter


Lag din egen genser med flotte motiver: Slik gjør du det:

For å designe din egen genser, må du først klikke på knappen Lag din egen genser. Denne fører deg til vår T-skjortedesigner, der du selvsagt også kan designe hettegensere. Her er vår klassiske hettegenser for menn valgt. Til venstre for hettegenseren ser du våre mest populære motiver som du kan trykke på genseren. Hvis du leter etter et bestemt motiv, kan du bruke søkefeltet. Hvis du vil bla i forskjellige motivkategorier, kan du velge disse under søkefeltet. Bestem deg for ditt favorittmotiv, klikk på det, og vips, så vises det på genseren.
Med de små pilene nederst til høyre i motivet kan du forstørre eller forminske det. Pass på at motivet ikke går utenfor de trykkbare områdene, ellers kan ikke genseren trykkes. Symbolene i de andre hjørnene gir deg mulighet til å forskyve motivet (øverst til venstre), dreie det (øverst til høyre) eller slette det igjen (nederst til venstre). Og det er ikke alt: På de fleste motiver kan du også endre fargen! Bruk boksen helt til høyre for dette. Velg din favoritt-fargekombinasjon. Det var alt, nå kan du få trykket hettegenseren!
Men kanskje du ikke lager hettegenseren for deg selv og etter din egen smak, da genseren er en gave til en spesiell person? Ikke noe problem! På vår plattform finner du så mange forskjellige kombinasjonsmuligheter av produkter, motiver og farger at du helt sikkert finner noe som passer. Til slutt i bestilling har du dessuten muligheten til å velge en spesiell gaveinnpakning! Dermed sendes dine personlige gaver med stil.

Hoodies med din egen tekst eller dine egne bilder

Nå har du altså et flott motiv på hettegenseren, men hva med en fengende tekst også? Ikke noe problem! Bare klikk på knappen Legg til tekst øverst. Dermed vises et tekstfelt på genseren din. Også her kan du bruke symbolene i hjørnene på tekstfeltet til å forstørre, forskyve, rotere eller slette. Når du klikker i feltet, kan du endre den innlagte teksten og legge til din egen tekst som du kan designe din egen genser med. I høyre vindu kan dessuten velge skrittype, skriftstørrelse og skriftfarge. Hos Spreadshirt, din proffe hjelper for trykking av T-skjorter og annet, kan du virkelig designe din egen genser helt individuelt. Vis hva du står for med Spreadshirt. Med en genser eller med morsomme T-skjortetekster.
Vil du ha et bilde på din hettegenser med trykk? Klikk på knappen Last opp bilde og last opp bildet fra PC-en din til T-skjortedesigneren. Husk at pikselgrafikk, inkludert fotografier, ikke kan trykkes på forsiden av hettegensere. Til gjengjeld kan du plassere fotografier på baksiden. For dette finner du en rad med forminskede detaljvisninger av hettegenseren til høyre for hettegenseren. Hvis du vil trykke et foto bak på genseren, klikker du på det andre lille bildet. Nå har du valgt baksiden av hettegenseren. Akkurat som med motivene på markedsplassen, må du nå bare klikke på bildet, så vises det på genseren. De forskjellige hjørnesymbolene hjelper deg med å plassere bildet eller forandre det, slik at du får det akkurat slik du vil ha det og genseren blir akkurat som du hadde tenkt deg.