Lag egne T-skjorter

Design din egen individuelle T-skjorte i vår T-skjortedesigner eller velg et av mange andre produkter du kan designe selv – hettegensere, tøyposer, mobildeksler og annet tilbehør.

Produkter


Med 4 enkle trinn får du en personlig T-skjorte eller et annet favorittplagg. Slik gjør du det:

1. Velg T-skjorten du vil designe

Klikk på knappen Velg produkt øverst til venstre i T-skjortedesigneren for å designe en T-skjorte eller et annet produkt. Her kan du velge mellom over 140 artikler. Du kan også filtrere etter kategorier ved å klikke på knappene «Menn», «Kvinner», «Barn & babyer», «Tilbehør» eller «Deksler». I kategoriene er det også filtre for størrelser og farger. Når du har funnet den riktige T-skjorten eller et annet produkt å designe, klikker du på det. Dermed ser du en forhåndsvisning av produktet. Til høyre kan du velge ønsket farge.

2. Designe T-skjorten din med unike motiver

Klikk på knappen Velg motiv øverst til venstre i T-skjortedesigneren for å designe en T-skjorte eller et annet produkt. Nå vises de mest populære motivene. Hvis du leter etter et motiv for et helt spesielt tema, kan du oppgi et passende begrep i søkelinjen. Eller du kan velge et temaområde i «Motivkategorier». Velg ønsket motiv, bekreft med «Legg til motiv» og det vises på T-skjorten din. Du kan nå plassere det på riktig sted og tilpasse størrelsen som du vil. Til høyre i T-skjortedesigneren kan du velge farge og trykktype. Nedenfor ser du dessuten hvilke deler av produktet som kan trykkes. For T-skjorter er det for eksempel også rygg og ermer. Velg disse ved å klikke på dem. Slik designer du din favoritt-T-skjorte for T-skjortetrykk.

3. Designe en T-skjorte med dine egne bilder

Last opp et bilde eller ditt eget motiv, og designe en T-skjorte eller et annet produkt med det. Klikk på Last opp bilde og velg ønsket bildefil. Etter opplastingen plasseres bildet automatisk på produktet ditt. Nå kan du posisjonere det, endre størrelsen og lage din helt individuelle T-skjorte eller et annet produkt.

4. Legg til tekst på en helt personlig T-skjorte

Individualiser en T-skjorte eller et annet produkt med din egen, personlige tekst! Klikk på knappen Legg til tekst og oppgi teksten du vil ha. Du kan endre plasseringen av teksten ved å trekke og skyve det på produktet. Tekstfarge, skrifttype og skriftstørrelse kan endres med utvalget til høyre i T-skjortedesigneren. I menypunktet «Spesialskrift» finner du en rekke originale skrifttyper for en helt personlig touch på T-skjorten. På samme måte kan du forresten designe personlige gaver på en enkelt måte. Nå er det bare å bestemme størrelse og antall produkter du vil bestille. Klikk på knappen Velg antall og størrelse for å velge detaljene. For å avslutte bestillingen, klikker du på Handlevognen, så kan du trykke T-skjorten.