Supermotiver for trykking på flotte singlets

… eller på 150 andre produkter
Kjempestort utvalg på markedsplassen.

Produkter


Trykk din egen singlet med Spreadshirt

Selv om T-skjorten selvsagt er det aller beste plagget i verden, er det noen ganger deilig å ta på seg noe enda kortere. Derfor er det perfekt at man også kan få trykket sin helt personlige singlet hos Spreadshirt! En singlet uten ermer er ofte enda mer behagelig i varmen. Dessuten ser den utrolig fin ut hvis du designer den selv!

Det er enkelt å lage din egen design: I designeren, der du selvsagt også kan designe din egen T-skjorte, velger du ønsket produkt – i dette tilfelle en singlet. Velg passende farge og størrelse, og sett i gang. Det er ingen grenser for fantasien når du designer selv. Du kan bruke dine egne motiver eller fotografier, motiver fra andre brukere eller et morsomt ordtak – alt er mulig!

Trykkede singlets er toppen!

En riktig trendsetter blir man først når man skiller seg ut fra massen. Med trykkede singleter fra Spreadshirt kan man enkelt og greit lage sin egen, individuelle look som ingen andre har – et unikt uttrykk! Singleter er dessuten perfekte å kombinere med alt mulig, for eksempel miniskjørt, shorts, capribukser eller klassiske olabukser. En individuelt trykket singlet passer til alt og vekker alltid oppmerksomhet!

Det er selvsagt et bittelite problem som kan oppstå med en trykket singlet: Hva gjør man hvis det plutselig blir kalt eller regner? Da er det bare å kaste et blikk på det store Spreadshirt-sortimentet, så er løsningen nærliggende: Ved regntunge skyer kan for eksempel en paraply med trykk være nyttig. Og når det blir kaldere, er det bare å ta på seg en genser og kanskje en lue med trykk. Dermed er du på den sikre siden, også i utrygt vær, og kan likevel bruke din individuelt trykkede singlet!