Tjen penger på motivene dine. Enkelt og uten risiko.
Plattformen for dine ideer

Presenter motivene dine på over 200 produkter


Alltid gratis. Ingen ulemper.

Publiser dine egne motiver
enkelt på over 200 produkter!

>T-skjorter for menn
>T-skjorter for menn
Hettegensere og langermede T-skjorter for kvinner
Hettegensere og langermede T-skjorter for kvinner
Kopper
Kopper
T-skjorter for barn
T-skjorter for barn
Deksler for mobil og nettbrett
Deksler for mobil og nettbrett
Singlets for menn
Singlets for menn
T-skjorter for kvinner
T-skjorter for kvinner
Hettegensere og langermede T-skjorter for menn
Hettegensere og langermede T-skjorter for menn
Capser
Capser
Topper for kvinner
Topper for kvinner

Hvor vil du tilby produktene dine?
Velg den salgskanalen som passer best for deg.

Alltid gratis

Å selge på markedsplassen betyr:

Å selge på markedsplassen betyr:
Presenter motivene dine for over 100 000 kunder daglig
Gjør talentene dine om til penger. Uten å måtte betale noe.
Kom igang med egne kampanjer, Amazon og Ebay
Tilbake

Nå et enormt publikum // Hver dag besøker over 100 000 mennesker Spreadshirt – et potensielt publikum for dine motiver og ditt talent. Med reklame og smart markedsføring henter vi mange nye kunder til siden vår. Bli med og hvis verden hva du kan.

Selg helt uten risiko // Alt du må gjøre, er å være kreativ. Vi tar oss av resten. Å selge motiver hos Spreadshirt betyr null risiko for deg. Registrer deg, last opp motiver, kasser gevinsten. Det er ingen forhåndskostnader, og Spreadshirt tar seg av frakt og kundeservice. Alt dette er helt gratis for deg. Alltid.

Din sjanse til å bli kjent // Det beste er når designerne våre opplever suksess. Kampanjer som «Ukas T-skjorte» og «Spreadshirt Select» presenterer utvalgte motiver for et millionpublikum over hele verden. Dette er din sjanse! Og rosinen i pølsa: På populære sider som Amazon og Ebay kan du nå ut til et enda større publikum.

Alltid gratis

Å drive din egen butikk betyr:

Å drive din egen butikk betyr:
Tjen mer enn alle andre steder
Individuell utforming for din egen butikk
Du fastlegger sortimentet
Tilbake

Tjen mer enn alle andre steder // Blant alle tilbydere gir Spreadshop deg de største inntektene. Du bestemmer selv prisene i butikken din, og kan i tillegg øke inntjeningen en suksessbonus. Lokk kunder til butikken med fleksible rabatter. Arbeidet lønner seg!

Individuell utforming for din egen butikk // Presenter ditt eget merke, band, din egen label eller kolleksjon akkurat slik du vil. Presenter butikken din individuelt slik kundene dine kjenner og liker den. Du bestemmer hvilke produkter du vil selge. Gjør det på din måte!

Du fastlegger sortimentet // Som butikkeier bestemmer du produktutvalget. Velg et sortiment som passer til kundenes ønsker. Med over 200 klesplagg og tilbehørsartikler i høy kvalitet gir Spreadshirt deg hele spekteret av muligheter.

Uten risiko, uten kostnader, uten stress.
Ingen bekymringer, vi holder oversikten.

Lagerhold
Lagerhold // Vi tar oss av varebeholdning og lagerhold. Spreadshirt har over 200 produkter og tilbehørsartikler i høy kvalitet på lager, og produserer direkte on-demand.
Trykking
Trykking // Vi bruker bare trykkemetoder i høy kvalitet. Slik kan vi alltid garantere det beste og mest strålende trykkeresultatet.
Avvikling
Avvikling // Fra bestillings- og betalingsavvikling til kundeservice: Vi tar oss av alt det administrative for deg. Len deg tilbake og ta det med ro. Vi tar oss av alt.
Frakt
Frakt // Takket være 5 produksjonssteder i Europa og USA kan vi sende bestillinger til over 150 land.
Betalingsavvikling
Betalingsavvikling // Selg motivene dine i 19 land, og spre ditt budskap på markedsplasser på 12 forskjellige språk. Spreadshirt muliggjør komfortabel netthandel i 10 forskjellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisbelønnede kundeservice-team sikrer kundene dine en problemfri handleopplevelse. Du kan stole på at kundene er i de beste hender.
Velkommen suksess!

Spreadshirt-designer

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer fra
Frankrike
Designer - Olivier
Jeg valgte Spreadshirt fordi plattformen er godt kjent og fordi jeg kan legge ut produkter på nettet på en ukomplisert måte. Jeg hadde ikke lyst til å bruke timevis på å laste opp motivene mine.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-student fra
San Francisco
PR-student - Paige
Ved siden av studier og jobb var jeg på utkikk etter en ukomplisert plattform for kunsten min. Man registrerer seg, og så går alt av seg selv: Med Spreadshirt har jeg fortsatt tid til å studere (og til å spise pizza ;)).

Butikkeier

Liz
Innehaver av
"Sweets n Treats"
Innehaver - Patricia
I sommer åpnet jeg mitt første bakeri. Etterspørselen etter T-skjorter var enorm! Spreadshirt gjorde det enkelt for meg som konditor å tilby merchandising i sortimentet.
Kerstin
Innehaver av
"Gscheade Leibal"
Innehaver - Kerstin
Da jeg fikk ideen om å selge T-skjorter med ordtak på østerrikske dialekter, ville jeg sette den ut i livet så fort som mulig uten å måtte ordne med trykkingen selv. Å bygge opp en butikk med Spreadshirt var veldig motiverende.