Tjen penger på motivene dine. Enkelt og uten risiko.
Plattformen for dine ideer

Presenter motivene dine på over 170 produkter og nå 80 000 personer daglig


Alltid gratis. Ingen ulemper.

Publiceer je eigen designs
heel eenvoudig op meer dan 170 producten!

Hvor vil du tilby produktene dine?
Velg den salgskanalen som passer best for deg.

Alltid gratis

Å publisere på Spreadshirt betyr:

Å publisere på Spreadshirt betyr:
Spreadshirt sørger for nettrafikk og markedsføring
Du fastsetter hva du vil tjene per salg
Dine motiver på våre bestselger-produkter
Tilbake

Spreadshirt sørger for nettrafikk og markedsføring // Opptil 80 000 potensielle kjøpere ser Spreadshirts produktutvalg daglig. Årlig kan du dermed nå ut til nesten 30 millioner par øyne med motivene dine: Et enormt publikum for din kunst!

Du fastlegger hva du skal tjene per salg // Du avgjør hva motivene dine er verdt. Prisen kan ligge mellom 1 € og 15 €, og blir godskrevet ved hvert salg. Slik får du full kontroll over inntektene.

Dine motiver på våre bestselger-produkter // Når du tilbyr motivene dine hos Spreadshirt, blir de automatisk tilgjengelig på alle bestselger-produktene. Fra T-skjorter og hettegensere til mobildeksler, luer og capser: Vårt enorme utvalg av klesplagg og tilbehør presenterer motivene din på en perfekt måte.

Alltid gratis

Å drive din egen butikk betyr:

Å drive din egen butikk betyr:
Tjen mer enn alle andre steder
Individuell utforming for din egen butikk
Du fastlegger sortimentet
Mer informasjon Åpne din egen nettbutikk
Tilbake

Tjen mer enn alle andre steder // Spreadshirt tilbyr deg de største inntektene blant alle tilbydere. I tillegg til motivprisen du fastsetter, kan du tjene opptil 60 % av produktprisen med affiliate-provisjon og suksessbonus. Arbeidet lønner seg!

Individuell utforming for din egen butikk // Presenter ditt eget merke, band, din egen label eller kolleksjon akkurat slik du vil. Presenter butikken din individuelt slik kundene dine kjenner og liker den. Du bestemmer hvilke produkter du vil selge. Gjør det på din måte!

Du fastlegger sortimentet // Som butikkeier bestemmer du produktutvalget. Velg et sortiment som passer til kundenes ønsker. Med over 170 klesplagg og tilbehørsartikler i høy kvalitet gir Spreadshirt deg hele spekteret av muligheter.

Uten risiko, uten kostnader, uten stress.
Ingen bekymringer, vi holder oversikten.

Lagerhold
Lagerhold // Vi tar oss av varebeholdning og lagerhold. Spreadshirt har over 170 produkter og tilbehørsartikler i høy kvalitet på lager, og produserer direkte on-demand.
Trykking
Trykking // Vi bruker bare trykkemetoder i høy kvalitet. Slik kan vi alltid garantere det beste og mest strålende trykkeresultatet.
Avvikling
Avvikling // Fra bestillings- og betalingsavvikling til kundeservice: Vi tar oss av alt det administrative for deg. Len deg tilbake og ta det med ro. Vi tar oss av alt.
Frakt
Frakt // Takket være 5 produksjonssteder i Europa og USA kan vi sende bestillinger til over 150 land.
Betalingsavvikling
Betalingsavvikling // Selg motivene dine i 19 land, og spre ditt budskap på markedsplasser på 12 forskjellige språk. Spreadshirt muliggjør komfortabel netthandel i 11 forskjellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisbelønnede kundeservice-team sikrer kundene dine en problemfri handleopplevelse. Du kan stole på at kundene er i de beste hender.
Mer informasjon Lukk
Velkommen suksess!

Spreadshirt-designer

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer fra
Frankrike
Designer - Olivier
Jeg valgte Spreadshirt fordi plattformen er godt kjent og fordi jeg kan legge ut produkter på nettet på en ukomplisert måte. Jeg hadde ikke lyst til å bruke timevis på å laste opp motivene mine.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-student fra
San Francisco
PR-student - Paige
Ved siden av studier og jobb var jeg på utkikk etter en ukomplisert plattform for kunsten min. Man registrerer seg, og så går alt av seg selv: Med Spreadshirt har jeg fortsatt tid til å studere (og til å spise pizza ;)).

Butikkeier

Liz
Innehaver av
"Sweets n Treats"
Innehaver - Patricia
I sommer åpnet jeg mitt første bakeri. Etterspørselen etter T-skjorter var enorm! Spreadshirt gjorde det enkelt for meg som konditor å tilby merchandising i sortimentet.
Kerstin
Innehaver av
"Gscheade Leibal"
Innehaver - Kerstin
Da jeg fikk ideen om å selge T-skjorter med ordtak på østerrikske dialekter, ville jeg sette den ut i livet så fort som mulig uten å måtte ordne med trykkingen selv. Å bygge opp en butikk med Spreadshirt var veldig motiverende.