Tjen penger på motivene dine. Enkelt og helt uten risiko
Plattformen for dine ideer

Tjen penger med salg Dine motiver på over 200 produkter.


Alltid gratis. Ingen ulemper.

Publiser motivene dine
enkelt på over 200 produkter!

Funksjons-T-skjorter
Funksjons-T-skjorter
Vintage T-skjorter
Vintage T-skjorter
Kopper
Kopper
T-skjorter for barn
T-skjorter for barn
Mobildeksler
Mobildeksler
Sportslig singlet
Sportslig singlet
Langermede T-skjorter
Langermede T-skjorter
Hettegensere og gensere
Hettegensere og gensere
Capser og luer
Capser og luer
Flowy Tank Tops
Flowy Tank Tops

Alltid gratis

Åpne din egen Spreadshop

Selg merchandising selv – uten utgifter.

Laptop
  • Fastlegg prisene dine selv
  • Individuell utforming av din egen butikk
  • Fleksibel utforming av sortimentet
Få vite merÅpne din egen Spreadshop

Fastlegg prisene dine selv

Fastlegg prisene dine selv // Blant alle tilbydere gir Spreadshop deg de største inntektene. Du bestemmer selv prisene i butikken din, og kan i tillegg øke inntjeningen en suksessbonus. Lokk kunder til butikken med fleksible rabatter. Arbeidet lønner seg!

Individuell utforming av din egen butikk

Individuell utforming av din egen butikk // Presenter ditt eget merke, bandet ditt, en egen label eller en kolleksjon akkurat slik du vil. Presenter butikken din individuelt slik kundene dine kjenner og liker den. Du bestemmer hvilke produkter du vil selge. Gjør det på din måte!

Fleksibel utforming av sortimentet

Fleksibel utforming av sortimentet // I Spreadshop-sortimentet finner du hundrevis av produkter som passer perfekt til deg og merket ditt. Klær for barn og voksne, diverse tilbehør eller Home & Living-artikler – tilpass produktutvalget når som helst – inkludert fri prising!

Åpne din egen Spreadshop

Selg på markedsplassen

Del motivene dine med et millionpublikum.

Laptop
  • Presenter motivene dine for 130 000 mennesker daglig
  • Gjør talentene dine om til penger. Uten å måtte betale noe.
  • Tilgang til eksklusive kampanjer, Amazon og eBay
Få vite merSelg på markedsplassen

Presenter motivene dine for 130 000 mennesker daglig

Nå ut til et enormt publikum // Hver dag besøker over 130 000 mennesker Spreadshirt – et potensielt publikum for motivene dine. Med reklame og smart markedsføring henter vi mange nye kunder til siden vår. Bli med og hvis verden hva du kan.

Gjør talentene dine om til penger. Uten å måtte betale noe.

Selg helt uten risiko // Alt du må gjøre, er å være kreativ. Vi tar oss av resten. Å selge motiver hos Spreadshirt betyr null risiko for deg. Registrer deg, last opp motiver, og start inntjeningen. Det er ingen forhåndskostnader, og Spreadshirt tar seg av frakt og kundeservice. Alt dette er helt gratis for deg. Alltid.

Tilgang til eksklusive kampanjer, Amazon og eBay

Din vei inn i rampelyset //Det beste er når designerne våre opplever suksess. Kampanjer som «Ukas T-skjorte» og «Spreadshirt Select» presenterer utvalgte motiver for et millionpublikum over hele verden. Dette er din sjanse! Og rosinen i pølsa: På populære sider som Amazon og Ebay kan du nå ut til et enda større publikum.

Selg på markedsplassen

Selg på de plattformene du vil

Design produkter som passer til merket ditt, og selg dem via de største butikksystemene og markedsplassene.

Koble deg til de største netthandelsplattformene.
Din butikk. Din målgruppe. Ditt merke.
Ingen risiko. Ingen kostnader. Høye inntekter.
Mer informasjonSelg med SPOD

Koble deg til de største netthandelsplattformene.

Selg der kundene dine befinner seg, og utnytt alle fordelene ved butikksystemet. Dra nytte av synligheten og SEO-verktøyene fra store aktører som Shopify, Etsy eller WooCommerce. Det er enkelt å selge med SPOD!

Din butikk. Din målgruppe. Ditt merke.

Med SPOD har du 100 % din egen business, og takket være whitelabel-tjenesten er det alltid ditt merke som synes. Vi tar oss av produksjon og frakt innen 48 timer, du kommuniserer med kundene dine og har full kontroll.

Ingen risiko. Ingen kostnader. Høye inntekter.

SPOD er gratis, helt uten skjulte kostnader. Det er ingen forhåndskostnader og ingen minste bestillingsmengde. Du betaler først for produktet og trykketjenesten ved bestilling. Salgsprisene og inntjeningen din fastlegger du selv. Enkelt og uten skjulte kostnader.

Selg med SPOD

Uten risiko, uten kostnader, uten stress.
Ingen bekymringer, vi holder oversikten.

Lagerhold
Lagerhold // Vi tar oss av varebeholdning og lagerhold. Spreadshirt har over 200 produkter og tilbehørsartikler i høy kvalitet på lager, og produserer direkte on-demand.
Trykking
Trykking // Vi bruker bare trykkemetoder i høy kvalitet. Slik kan vi alltid garantere det beste og mest strålende trykkeresultatet.
Avvikling
Avvikling // Fra bestillings- og betalingsavvikling til kundeservice: Vi tar oss av alt det administrative for deg. Len deg tilbake og ta det med ro. Vi tar oss av alt.
Frakt
Frakt // Takket være 5 produksjonssteder i Europa og USA kan vi sende bestillinger til over 150 land.
Betalingsavvikling
Betalingsavvikling // Selg motivene dine i 19 land, og spre ditt budskap på markedsplasser med 12 forskjellige språk. Spreadshirt muliggjør komfortabel netthandel i 10 forskjellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisbelønnede kundeserviceteam sikrer kundene dine en problemfri handleopplevelse. Du kan stole på at kundene er i de beste hender.
Velkommen suksess!

Butikkeier

Innehaver – Liz

Liz , Innehaver av «Sweets n Treats»

I sommer åpnet jeg mitt første bakeri. Etterspørselen etter T-skjorter var enorm! Spreadshirt gjorde det enkelt for meg som konditor å tilby merchandising i sortimentet.

Innehaver – Kerstin

Kerstin , Innehaver av «Gscheade Leibal»

Da jeg fikk ideen om å selge T-skjorter med ordtak på østerrikske dialekter, ville jeg sette den ut i livet så fort som mulig uten å måtte ordne med trykkingen selv. Å bygge opp en butikk med Spreadshirt var veldig motiverende.

markedsplass-designer

Designer – Olivier

Olivier , Designer fra Frankrike

Jeg bestemte meg for Spreadshirt fordi plattformen er godt kjent og fordi de gjør det veldig ukomplisert å legge ut produkter for salg på nettet. Jeg hadde ikke lyst til å bruke timevis på å laste opp motivene mine.

PR-student – Paige

Paige , PR-student fra San Francisco

Ved siden av studier og jobb var jeg på utkikk etter en ukomplisert plattform for kunsten min. Man registrerer seg, og så går alt av seg selv: Med Spreadshirt har jeg fortsatt tid til å studere (og til å spise pizza ;)).