Retro og tidløs: Boxershorts med trykk

Boxere
Velg blant tusenvis av motiver og design din egen boxershorts
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Beregne leveringstiden her mer informasjon
Standard
Premium
Ekspress

Retroshorts for menn

For den verdensvante mannen begynner klassisk retro-chic allerede med undertøyet. Denne underbuksen kombinerer design-inspirasjon fra 1950-tallet med moderne brukskomfort.
  • Tettsittende snitt
  • Dobbelt stofflag i midten
  • Stabil stoffkvalitet: 180 g/m²
  • 100 % bomull

Morsomme og unike boxere med trykk

Hvilken boxer burde menn bruke: Stram eller løs? Vi vil ikke ta stilling til det evige spørsmålet om det beste mannlige undertøyet. Men én ting er klar: Som lerret for å designe sin egen boxershorts er den tettsittende herre-retroshortsen spesielt velegnet. Ikke så rart: Det klassiske snittet med tydelig kontur i stabil bomull har vært brukt av menn siden femti-tallet. Boxerne er tilgjengelige i størrelse M til XXL, og er også en perfekt gave.

Lag din egne boksershorts: Slutt på hullete underbukser!

Med Spreadshirt blir trykkingen av boxershorts en ego-boost ... eller du kan få deg en god latter. Hva med en henvisning til din egen drømmekropp eller et ironisk motiv – humor passer bra på din personaliserte boxer. Passende motiver finner du på Spreadshirts markedsplass. Eller hva med å laste opp din egen tekst eller ditt eget motiv? Du kan være sikker på at kjæresten eller kompisene får seg en overraskelse. Beviset: Sexy og morsom er slett ingen motsetning.