Retro og tidløs: Boxershorts med trykk

 Boxere\n
Velg blant tusenvis av motiver og design din egen boxershorts
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Boksershorts

(78)
For et behagelig liv. Denne moderne boksershortsen med korte ben holder allting på plass. Det myke stoffet er en blanding av bomull og elastan.
  • Tettsittende snitt med korte ben
  • Elastisk gummistrikk og strekkbart stoff
  • Stabil stoffkvalitet: 195 g/m²
  • Materiale: 92 % bomull (kjemmet og ringspunnet), 8 % elastan

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle boksershortser med print-on-demand i Europa?

Ja, alle boksershortsene trykkes i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print on demand-prosessen er de individuelle boksershortsene svært bærekraftige.

Kan jeg bytte eller returnere personaliserte boksershortser?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med de personaliserte boksershortsene, kan du sende dem tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Vær oppmerksom på at vi kun tar imot boksershortser som er helt ubrukt.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede boksershortser?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du kan motta de personaliserte boksershortsene dine allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte boksershortser, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på boksershortser og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvilke områder på boksershortsen kan man få trykket?

Boksershortsene kan trykkes både foran og bak.

Hvordan designer jeg individuelle boksershortser?

Det er superenkelt å designe individuelle boksershortser med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvilke materialer består de personaliserbare boksershortsene av?

Boksershortsene våre består av 92 % kjemmet, ringspunnet bomull og 8% elastan.

Hvor varmt kan jeg vaske boksershortsene?

Hvor varmt du kan vaske boksershortsene, avhenger av trykktypen. Plagg med digitaltrykk, polyestertrykk og fleksitrykk kan vaskes ved opptil 30 °C og silketrykk ved opptil 40 °C. Følg også pleieinstruksen for tekstiler med trykk eller broderi.

Morsomme og unike boxere med trykk

Hvilken boxer burde menn bruke: Stram eller løs? Vi vil ikke ta stilling til det evige spørsmålet om det beste mannlige undertøyet. Men én ting er klar: Som lerret for å designe sin egen boxershorts er den tettsittende herre-retroshortsen spesielt velegnet. Ikke så rart: Det klassiske snittet med tydelig kontur i stabil bomull har vært brukt av menn siden femti-tallet. Boxerne er tilgjengelige i størrelse M til XXL, og er også en perfekt gave.

Lag din egne boksershorts: Slutt på hullete underbukser!

Med Spreadshirt blir trykkingen av boxershorts en ego-boost ... eller du kan få deg en god latter. Hva med en henvisning til din egen drømmekropp eller et ironisk motiv – humor passer bra på din personaliserte boxer. Passende motiver finner du på Spreadshirts markedsplass. Eller hva med å laste opp din egen tekst eller ditt eget motiv? Du kan være sikker på at kjæresten eller kompisene får seg en overraskelse. Beviset: Sexy og morsom er slett ingen motsetning.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager