Retro og tidløs: Boxershorts med trykk

Boxere
Velg blant tusenvis av motiver og design din egen boxershorts
Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
Over 200 produkter
venter på dine ideer

Produktdetaljer

Retroshorts for menn

(340)
For den verdensvante mannen begynner klassisk retro-chic allerede med undertøyet. Denne underbuksen kombinerer design-inspirasjon fra 1950-tallet med moderne brukskomfort.
  • Tettsittende snitt
  • Dobbelt stofflag i midten
  • Stabil stoffkvalitet: 180 g/m²
  • 100 % bomull

Morsomme og unike boxere med trykk

Hvilken boxer burde menn bruke: Stram eller løs? Vi vil ikke ta stilling til det evige spørsmålet om det beste mannlige undertøyet. Men én ting er klar: Som lerret for å designe sin egen boxershorts er den tettsittende herre-retroshortsen spesielt velegnet. Ikke så rart: Det klassiske snittet med tydelig kontur i stabil bomull har vært brukt av menn siden femti-tallet. Boxerne er tilgjengelige i størrelse M til XXL, og er også en perfekt gave.

Lag din egne boksershorts: Slutt på hullete underbukser!

Med Spreadshirt blir trykkingen av boxershorts en ego-boost ... eller du kan få deg en god latter. Hva med en henvisning til din egen drømmekropp eller et ironisk motiv – humor passer bra på din personaliserte boxer. Passende motiver finner du på Spreadshirts markedsplass. Eller hva med å laste opp din egen tekst eller ditt eget motiv? Du kan være sikker på at kjæresten eller kompisene får seg en overraskelse. Beviset: Sexy og morsom er slett ingen motsetning.