Babygaver

Personaliserte gaver til fødselen

Design unike babygaver

100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
r
Over 200 produkter
venter på dine ideer
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.

Få trykket babygaver med våre motivmaler

Super enkelt og raskt: Velg, tilpass, ferdig

Flere motiver
Et gavekort pakket inn som presang deles ut foran juletreet

Våre gavekort

Et gavekort blir alltid riktig

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

Design unike babygaver

Design helt unike babygaver selv

Gleden er stor når et nytt menneske ser dagens lys. En gave etter fødselen bør være noe helt spesielt. Du kan ønske den nyfødte velkommen til verden helt individuelt med en personalisert gave. Foreldrene setter spesielt stor pris på ting som er nyttige og egnet til daglig bruk, som babybodies, smekker eller søte babyluer. Med individuell design som navn eller fødselsdato kombinert med et søtt babymotiv, kan du lage en helt spesiell gave til den nyfødte. Hos Spreadshirt finner du et stort utvalg av gaveideer for fødselen som du kan designe selv.

Gaver til foreldre og babygaver til dåpen

Det er selvsagt også lov å gratulere de nybakte foreldrene. En stolt mamma eller pappa gleder seg sikkert også over en liten påskjønnelse i starten av en ny livsfase. En morsom gaveidé etter fødselen er ting i partnerlook for barnet og mamma eller pappa – for eksempel en T-skjorte til faren med teksten «Nybakt pappa» og en babybody med «Ny i verden». Og hvis det skal holdes barnedåp kort etter fødselen, kan du designe flotte dåpsgaver selv og få dem trykket hos Spreadshirt. For denne anledningen er personaliserte baby-klær med navnet påtrykket en fin gaveidé.

Lag babygaver for baby-festen før fødselen

Allerede før barnet blir født, får mange blivende foreldre arrangert en såkalt «babyshower», for å glede seg til at barnet skal komme sammen med venner og familie. Selvsagt hører også gaver til det kommende barnet med. Hvis du allerede vet om det skal bli jente eller gutt, kan du designe personaliserte gaver til babyen med passende motiver og i passende farger. Våre babybodies, smekker og babyluer er tilgjengelige både i de klassiske fargene rosa og blå, og i mer nøytrale varianter som grønn og hvit.