Design din egen singlet med motiver, tekst eller bilder

Trykking av individuelle singlets

Design din egen singlet med motiver, tekst eller bilder

Beregne
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Oppdag et enormt utvalg av singlets

Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle singlets med print-on-demand i Europa?

Ja, alle våre singlets trykkes i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, når bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er den individuelle singleten spesielt bærekraftig.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert singlet?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den personaliserte singleten din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede singlets?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den personaliserte singleten allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte singlets, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på singlets og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvilke områder på singleten kan trykkes?

Singleten kan trykkes både foran og bak.

Hvordan designer jeg individuelle singlets?

Det er superenkelt å designe individuelle singlets med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvilke materialer består de personaliserbare singletene av?

Vi har singlets av forskjellige materialer i sortimentet. JAKO singlets, pustende singlets og basketballdrakten består av 100 %.

Vår singlet med rygg i bokserstil er fremstilt av 100 % bomull. Også vår bestselger i Europa, premium-singleten for kvinner, består av 100 % bomull (bortsett fra antrasitt, som er av 50 % bomull og 50 % polyester, gråmelert, som er av 85 % bomull og 15 % viskose, og bordeauxrød melert, som er av 65 % bomull og 35 % polyester).

Singleten for kvinner fra Stanley & Stella består av 100 % økologisk dyrket bomull.

Alle singlets og informasjon om materialet finner du her.

Hvor varmt kan jeg vaske en personalisert singlet?

Hvor varmt du kan vaske singleten, avhenger av trykktypen. Plagg med digitaltrykk, polyestertrykk og fleksitrykk kan vaskes ved opptil 30 °C og silketrykk ved opptil 40 °C. Følg også pleieinstruksen vår for tekstiler med trykk eller broderi.

Følg også pleieinstruksen for tekstiler med trykk eller broderi.

Design din egen singlet med motiver, tekst eller bilder

Trykk din egen topp med Spreadshirt

Også en T-skjorte kan bli for varm: Om sommeren kan det være best uten ermer. Hos Spreadshirt kan du designe din egen singlet enkelt og raskt, og for eksempel peppe opp sportsklærne: Som sportstopp på treningssenteret fremhever singleten figuren.

Rett og slett topp: Singlets med trykk

Blant våre modeller for menn, kvinner og begge kjønn finner du både klassiske basics og eksemplarer med sportslig brytersnitt på ryggen. I tillegg til utvalget av produkter, kan du velge trykkmotivet fritt: Du kan velge mellom tusenvis av motiver for trykking av T-skjorter og singlets.

Singlets med egne bilder og motiver

Når man har noe å vise frem: Vide utsnitt fremhever overarmer og skuldre. Men også uten enorme muskler blir du lagt merke til med singleten: Bare last opp ditt eget motiv eller bilde, og legg til en personlig tekst. Dermed blir singleten et ekte blikkfang!

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager