Bærekraftige klær

Finn bærekraftige klær du kan designe selv

Design nå
Beregneleveringstid og fraktkostnader
Trykkes i Europa på bestilling
Vi produserer bare det du bestiller eller har designet selv – fra ett eneste eksemplar til store bestillinger. Helt fritt for overproduksjon.
Under 2 % bytteandel
Vår returandel er under 2 prosent og dermed den beste i hele bransjen. Alt som returneres til oss, blir resirkulert, eller vi gir det bort til gode formål.
Grønn strøm (ikke bare) for grønne produkter
Siden 2020 har vi dekket hele strømforbruket for våre servere i EU og hovedkvarteret i Leipzig med miljøvennlig strøm.

Vi elsker alt økologisk – i alle kategorier

Se våre bærekraftige merker

Dundrende grønne design-ideer

Premium økologisk T-skjorte for kvinner
Premium økologisk T-skjorte for menn
Økologisk T-skjorte for menn
Økologisk T-skjorte for menn
Økologisk T-skjorte for menn
Økologisk T-skjorte for menn
Økologisk T-skjorte for menn
Premium økologisk T-skjorte for kvinner

FAQ – ofte stilte spørsmål

Pakker dere de personaliserte klærne mine uten plast?

Ja, siden januar 2022 har vi sendt ut store bestillinger (fra ca. 5 produkter) i papiremballasje. Vi arbeider under høytrykk med å kunne tilby et plastfritt alternativ også for små bestillinger innen utgangen av året. Her kan du lese mer om bærekraft og om visjonen vår.

Hvordan kan jeg vite hvilke produkter som er fremstilt av bærekraftige materialer?

Bruk filterfunksjonen på produktsidene. Hvis du klikker på knappen Økologiske produkter, vises alle bærekraftige produkter i sortimentet vårt.

Hvor bærekraftig er blekket dere bruker for trykking av klær?

I vår standard trykkemetode, digitalt direktetrykk, benytter vi miljøvennlig blekk, veganske fargepigmenter og en vann- og strømsparende trykkeprosess.

Hvor stort er produktmangfoldet i det bærekraftige sortimentet hos Spreadshirt?

Vårt utvalg av økologiske produkter vokser stadig. Innen utgangen av 2022 vil vi tilby bærekraftige alternativer for nesten alle produkter.

Trykkes alle «print-on-demand»-produkter i Europa?

Ja, alle produkter trykkes og broderes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia. Print-on-demand betyr at vi først trykker eller broderer på bestilling. Det gjør våre produkter spesielt bærekraftige.

Hva skjer med artikler som returneres?

Vår returandel ligger på under 2 prosent, og er heldigvis den laveste i hele bransjen. Alt som returneres til oss, blir resirkulert, eller vi gir det bort til gode formål. Her finner du mer informasjon om resirkulering og donasjoner.

Hvilke tiltak for bærekraft iverksetter dere under produksjonen av klærne mine?

Siden 2019 har vi ikke lenger brukt papir under oppdragsbearbeidingen – slik sparer vi 767 trær hvert år. Dessuten investerer vi regelmessig i moderne, mer miljøvennlig teknologi og produkter. Nylig investerte vi 10 millioner euro for å oppgradere til topp moderne Kornit Atlas-trykkemaskiner. Vårt neste skritt er å gjøre forsendelsesemballasjen helt plastfri for alle bestillinger.

Fair Fashion med personlighet

Vil du gå i bresjen og vise ditt budskap på en Fair Fashion Shirt? Tenker du på grønne motiver mens du kjører elektrisk? Synes du økologisk er logisk? Da er du på riktig sted. Finn flotte produkter fra økologisk produksjon, og design kopper, hettegensere, vesker, T-skjorter og mye mer etter din egen smak. Vi trykker det grønne produktet ditt med veganske og vannsparende farger (og mye kjærlighet).

Finn bærekraftige merker

I sortimentet vårt finner du fair fashion fra forskjellige merkeprodusenter. Også Spreadshirt produserer sin egen grønne premium-kolleksjon! Med din nye T-skjorte av økologisk bomull eller en bærekraftig drikkeflaske med navnet ditt på, kan du vise at sustainable fashion er både moteriktig og individuelt.

Økologisk eller økologisk? Du har valget

Også innen fair fashion har du utvalget: Finn en av mange forskjellige T-skjorter til deg selv, eller til å gi bort. Finn babysmekker og babybodys for småtrollene. Også du kan være økologisk fra topp til tå – med joggebukser, baseballcaps, vesker og mange andre økologiske produkter. Og det med ditt eget, individuelle trykk!

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager