Mann og kvinne har på fiskeluer med trykk

Bøttehatt med trykk

Din personaliserte bøttehatt

Design selv
Beregneleveringstid og fraktkostnader
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle bøttehatter med print-on-demand i Europa?

Ja, alle våre bøttehatter trykkes i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er bøttehatten din spesielt bærekraftig.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede bøttehatter?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den personaliserte bøttehatten allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader.

Hvilke områder på bøttehatten kan trykkes?

Bøttehatten kan trykkes både foran og bak.

Hvilket materiale består de personaliserbare bøttehattene av?

Bøttehatten består av 100 % bomull. For maksimal brukskomfort er satengsvettebåndet fôret innvendig.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert bøttehatt?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den personaliserte bøttehatten, kan du sende dem tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte bøttehatter, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på bøttehatter og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvordan designer jeg individuelle bøttehatter?

Det er superenkelt å designe individuelle bøttehatter med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvordan bør jeg vaske den personaliserte bøttehatten min?

Vi anbefaler å bare vaske bøttehatten for hånd.

Følg også pleieinstruksen for tekstiler med trykk eller broderi.

Herlig med hatt: Egendesignet accessoir

Bøttehatter er superpraktiske! De sørger for skygge og har vært gjennomgående trendy helt siden 90-tallet. Hos Spreadshirt kan du nå designe din egen bøttehatt. Velg blant tusenvis av motiver, plasser en individuell tekst eller last opp et bilde, en logo eller et egendesignet motiv etter eget valg. Mulighetene er ubegrenset! Som optimalt utstyr på fisketuren, som prikken over i-en i en freestyle-kombinasjon eller på neste piknik i parken – med denne personaliserte hatten med brem blir stilen helt topp.


Lua for både kvinner og menn

Bøttehatten i sortimentet vårt er ikke bare for enten menn eller kvinner. All kan bruke hatten for å piffe opp klesstilen! Design din egen solhatt og bruk den når det passer: Som beskyttelse mot solen om sommeren, eller som kult klesplagg om høsten og våren; når du er ute på byen eller når du går på shopping. Med denne lua slipper du dessuten unna bad hair days og møysommelig hårstyling. På med hatten, så er du klar! Sett i gang, finn ditt nye favoritthodeplagg.


Bucket Hat – fremtidens lue

Når kommer gamle trender tilbake? Når de ser kule ut! Og bøttehatten er alltid et flott syn – særlig hvis den er personalisert med et eget motiv. Bøttehatten har vært et populært accessoir siden 60-tallet. Og da pop-ikonene på 90-tallet og 2000-tallet begynte å bruke den igjen, ble det klart: Den runde hatten, som opprinnelig var ment for fiskere, er et tidløst tilbehør. Det er ingen tvil: Fiskelua er alltid trendy! Design din egen. personlige bøttehatt nå!