Mann og kvinne har på fiskeluer med trykk

Bøttehatt med trykk

Din personaliserte bøttehatt

Design selv
Beregneleveringstid og fraktkostnader
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Alltid på moten, siden 90-tallet og frem til i dag: Bøttehatter

Bøttehatt
Størrelser: S/M (Caps) - L/XL (Caps)
Bøttehatt
(139)
kr 119
Stanley/Stella bøttehatt
Størrelser: S/M (Caps) - M/L (Caps)
Stanley/Stella bøttehatt
kr 149
Stanley/Stella bøttehatt
Størrelser: S/M (Caps) - M/L (Caps)
Stanley/Stella bøttehatt
kr 149
Stanley/Stella bøttehatt
Størrelser: S/M (Caps) - M/L (Caps)
Stanley/Stella bøttehatt
kr 149

Herlig med hatt: Egendesignet accessoir

Bøttehatter er superpraktiske! De sørger for skygge og har vært gjennomgående trendy helt siden 90-tallet. Hos Spreadshirt kan du nå designe din egen bøttehatt. Velg blant tusenvis av motiver, plasser en individuell tekst eller last opp et bilde, en logo eller et egendesignet motiv etter eget valg. Mulighetene er ubegrenset! Som optimalt utstyr på fisketuren, som prikken over i-en i en freestyle-kombinasjon eller på neste piknik i parken – med denne personaliserte hatten med brem blir stilen helt topp.


Lua for både kvinner og menn

Bøttehatten i sortimentet vårt er ikke bare for enten menn eller kvinner. All kan bruke hatten for å piffe opp klesstilen! Design din egen solhatt og bruk den når det passer: Som beskyttelse mot solen om sommeren, eller som kult klesplagg om høsten og våren; når du er ute på byen eller når du går på shopping. Med denne lua slipper du dessuten unna bad hair days og møysommelig hårstyling. På med hatten, så er du klar! Sett i gang, finn ditt nye favoritthodeplagg.


Bucket Hat – fremtidens lue

Når kommer gamle trender tilbake? Når de ser kule ut! Og bøttehatten er alltid et flott syn – særlig hvis den er personalisert med et eget motiv. Bøttehatten har vært et populært accessoir siden 60-tallet. Og da pop-ikonene på 90-tallet og 2000-tallet begynte å bruke den igjen, ble det klart: Den runde hatten, som opprinnelig var ment for fiskere, er et tidløst tilbehør. Det er ingen tvil: Fiskelua er alltid trendy! Design din egen. personlige bøttehatt nå!