15 % rabatt på alle T-skjorter
Gyldig til 24.08.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.no, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TS0817
Løs inn kode

Trykk din egen T-skjorte enkelt og raskt

T-skjorte
Du har valget: Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Populære produkter i denne kategorien

Vis alle T-skjorter

T- skjortetrykk: Du har valget

Hvis du vil trykke en T-skjorte, er du på riktig sted hos Spreadshirt. Og lev ut din personlige fashionstil: Du kan velge mellom over 40 modeller i forskjellige størrelser, fra oversize-T-skjorter til poloskjorter. Vi har noe for alle og enhver, fra størrelse 98 for småbarn til 3XL og til og med 5XL for menn. For trykkingen er det nesten ingen grenser. Forsiden, baksiden eller ermer: Du velger selv hvilke steder på T-skjorten du vil trykke og hva du vil trykke den med.

Spreadshirt: Spesialisten for T-skjortetrykk

Klær er som et lerret for personligheten. Med Spreadshirts individuelle tekstiltrykk kan du designe din egen T-skjorte enkelt og greit: Realiser dine egne ideer eller velg blant tusenvis av motiver på Spreadshirts markedsplass: Alt fra dyremotiver til ordtak eller smarte motivmaler som du kan bruke til å lage dine egne, nye motiver. Våre høykvalitative trykkemetoder «direktetrykk» og «flexitrykk» gir klare skinnende farger og lang holdbarhet. Klar, ferdig, T-skjortetrykk!