Design T-skjorter selv og få dem trykket

Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder

Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder
Beregne
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Se vårt enorme utvalg av T-skjorter

Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

FAQ – vanlige spørsmål

Hvor mye koster det å få trykket en T-skjorte?

Prisen for en egendesignet T-skjorte fra Spreadshirt består av kostnadene for produktet, trykkostnadene og en eventuell motivpris. For tekst, motiver du laster opp selv og motiver merket «gratis» betaler du ingen motivpris. Hvert trykkområde du benytter på T-skjorta koster en fast trykkpris. Før du bestiller, får du se en fullstendig oversikt over kostnadene. Jo flere produkter du bestiller, desto lavere blir prisen for hver T-skjorte. Hvis du har spørsmål, hjelper vårt serviceteam deg gjerne.

Hvilke områder på T-skjorter kan trykkes?

På de fleste T-skjortene våre kan du få trykket forsiden, baksiden og ermene. Områdene som kan trykkes er tydelig markert i designverktøyet. For hvert trykkområde beregner vi en fast trykkpris.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert T-skjorte?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med din individuelle T-skjorte, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvor lang tid tar det å få trykket en T-skjorte?

For å unngå unødig avfall, trykker vi først T-skjorten din når bestillingen er fullført (print on demand). Vanligvis er T-skjorta ferdig trykket og klar til utsending i løpet av 24 timer.

Hvilke fraktalternativer tilbyr Spreadshirt for trykkede T-skjorter?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den individuelle T-skjorta allerede etter 2 virkedager! Hvor lang tid frakten tar, kan imidlertid variere avhengig av leveringsadressen og antallet T-skjorter som bestilles.

Hvordan kan jeg personalisere T-skjorter?

Det er superenkelt å designe en individuell T-skjorte med Spreadshirt. Velg først hva slags T-skjorte vil få trykket, og design den slik du ønsker. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvordan kan jeg få trykket logoen min på en T-skjorte?

For å legge til en logo på en T-skjorte, må du laste opp bildefilen i et av følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bør ha en størrelse på maks 10 MB. Etter opplastingen plasserer du logoen der du vil ha den og tilpasser størrelsen hvis det trengs – så er T-skjorten med logo klar til trykking.

Hva det beste stoffet for T-skjorter?

Før T-skjortene våre kommer i salg, må de gjennom flere testfaser. Slik sikrer vi at trykkingen får optimal kvalitet og at T-skjortene har den komforten og passformen du ønsker. Noen T-skjorter har en bomullsandel på opptil 100 %, mens andre består av forskjellige materialer som gjør dem spesielt myke. Blant de mange alternativene finner du også en T-skjorte som har en passform og stil som passer perfekt for deg.

Trykkes T-skjortene i Europa?

Ja, alle individuelle T-skjorter trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia.

Kan jeg bestille det samme motivet på forskjellige typer T-skjorter?

Ja, så snart du har lastet opp motivet, kan du plassere det på alle T-skjorter (og selvsagt også på andre produkter).

Er det mengderabatt hvis jeg bestiller flere T-skjorter?

Du får automatisk mengderabatt hvis du bestiller minst 6 artikler. Det spiller ingen rolle hvilke produkter fra sortimentet det handler om, mengderabatten gjelder også for handlevogner med forskjellige produkter.

Kan jeg få trykket bare én eneste T-skjorte?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan bestille en enkelt, individuell T-skjorte eller 1000 stykker. Dermed kan du designe hver eneste T-skjorte akkurat som du vil ha den.

Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder

T-skjortetrykking på nett

Hvis du vil trykke en T-skjorte, er du på riktig sted hos Spreadshirt. Som ledende firma innen T-skjortetrykking gir vi deg utallige muligheter. Last opp egne motiver, bilder eller tekster, eller velg blant en rekke designmaler og skrifttyper. Ved hjelp av vårt designverktøy kan du designe en unik T-skjorte på et øyeblikk. Vær kreativ og skap din egen, personlige stil: Du kan velge blant over 40 modeller, fra klassiske T-skjorter med rund hals til vintage-style, i forskjellige farger og størrelser. Spreadshirt har noe for alle og enhver, fra størrelse 98 for småbarn til oversize-størrelser som 3XL, og til og med 5XL for menn. Apropos alle og enhver: En egendesignet T-skjorte er en perfekt gave til bursdager, navnedager og liknende.

Design din egen T-skjorte

Klær er som et lerret for personligheten. Med Spreadshirts individuelle tekstiltrykk kan du enkelt få trykket din egen T-skjorte eller genser: Sett ideene ut i livet, tegn motiver og vær stolt over din egendesignede T-skjorte! Du kan gjerne bruke egne fotografier, motiver og tekster, og iscenesette dem raskt og enkelt ved hjelp av vårt designverktøy. Du kan velge mellom mange skrifttyper, motiver og designmaler. Og skulle det dukke opp spørsmål underveis: ikke noe problem! Vårt serviceteam hjelper deg gjerne, og vår grafiske service kan bistå med å designe. Uansett om du bestemmer deg for en rimelig og enkel T-skjorte eller den ultimative premium T-skjorten: Våre høykvalitative trykkemetoder «direktetrykk» og «flexitrykk» sørger for klare, skinnende farger og lang holdbarhet. Kort oppsummert: Med Spreadshirt som tekstiltrykkspesialist kan du føle deg trygg på at resultatet blir optimalt.

Enkel trykking av T-skjorter

Det har aldri vært så enkelt å få trykket en kreativ T-skjorte. Du har valget: Alt fra dyremotiver og ordtak til typografi eller smarte designmaler som du kan bruke til å opprette dine egne, nye motiver. For menn, kvinner og barn: Hos Spreadshirt finner du den passende T-skjorten i alle stiler, fra rund hals til V-hals. Vi tilbyr et stort utvalg av kjente merker, T-skjorter av bomull og selvsagt økologiske T-skjorter. Og du har full frihet når du designer: Plasser motivet, teksten, navnet eller logoen hvor du vil – foran, bak eller på ermene – og få T-skjorten trykket akkurat slik du ønsker deg. Det hele går lekende lett: Design i designverktøyet, bestill på nett og få det levert hjem raskt – med svært korte leveringstider. Uansett hvordan du velger å få trykket T-skjorten din, er én ting sikkert: Med en egendesignet T-skjorte fra Spreadshirt er du alltid trendy.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager