Design T-skjorter selv og få dem trykket

Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder

Mann og kvinner med trykkede T-skjorter
Beregne
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Oppdag vårt enorme utvalg av T-skjorter

Våre mest populære T-skjorter

Størrelser: S - 5XL
Premium T-skjorte for menn
(51536)
Størrelser: S - 4XL
T-skjorte for menn
(45116)
Størrelser: 98/104 (2 år) - 134/140 (8 år)
Premium T-skjorte for barn
(4659)
Størrelser: S - XXL
T-skjorte for kvinner
(12935)
Størrelser: S - 5XL
Premium T-skjorte for menn
(51536)
Størrelser: S - 4XL
T-skjorte for menn
(45116)
Størrelser: 98/104 (2 år) - 134/140 (8 år)
Premium T-skjorte for barn
(4659)
Størrelser: S - XXL
T-skjorte for kvinner
(12935)

Trykk T-skjorter med motiver, tekst, eller bilder

T-skjortetrykking på nett

Hvis du vil trykke en T-skjorte, er du på riktig sted hos Spreadshirt. Som ledende firma innen T-skjortetrykking tilbyr vi deg et enormt utvalg av muligheter. Last opp egne motiver, bilder eller tekster, eller velg blant en rekke designmaler og skrifttyper. Ved hjelp av vårt designverktøy kan du designe en unik T-skjorte på et øyeblikk. Lev ut din kreativitet og din egen, personlige stil: Du kan velge blant over 40 modeller, fra klassiske T-skjorter med rund hals til vintage-style, i forskjellige farger og størrelser. Spreadshirt har noe for alle og enhver, fra størrelse 98 for småbarn til oversize-størrelser som 3XL, og til og med 5XL for menn. Apropos for alle: Selvsagt er en egendesignet T-skjorte den perfekte gaven til bursdager, navnedager og liknende.

Design din egen T-skjorte

Klær er som et lerret for personligheten din. Med Spreadshirts individuelle tekstiltrykk kan du enkelt få trykket din egen T-skjorte: Gjør ideene dine til virkelighet, tegn motiver og vær stolt over din egendesignede T-skjorte! Du kan gjerne bruke egne bilder og tekster, og iscenesette dem ved hjelp av vårt designverktøy. Du kan velge mellom mange skrifttyper og motivmaler. Hvis det skulle dukke opp spørsmål underveis: ikke noe problem! Vår kundeservice hjelper deg gjerne, og vår grafiske service kan bistå med å designe. Uansett om du bestemmer deg for en rimelig og enkel T-skjorte eller den ultimative premium T-skjorten: Våre høykvalitative trykkemetoder «direktetrykk» og «flexitrykk» sørger for klare, skinnende farger og lang holdbarhet. Kort oppsummert: Med Spreadshirt som tekstiltrykkspesialist kan du føle deg trygg på at resultatet blir optimalt.

Enkel trykking av T-skjorter

Det har aldri vært så enkelt å få trykket en kreativ T-skjorte. Du har valget: Alt fra dyremotiver og ordtak til typografi eller smarte motivmaler som du kan bruke til å lage dine egne, nye motiver. For menn, kvinner og barn: Hos Spreadshirt finner du den passende T-skjorten i alle stiler, fra rund hals til V-hals. Vi tilbyr mange kjente merker, T-skjorter av bomull og selvsagt økologiske T-skjorter. Og når du designer, har du full frihet: Foran, bak eller på ermene – plasser motivet, teksten, navnet eller logoen der du vil, og få T-skjorten trykket akkurat slik du ønsker deg. Det hele går lekende lett: Design i designverktøyet, bestill på nett og få det levert hjem raskt – takket være korte leveringstider. Uansett hvordan du velger å få trykket T-skjorten din, er én ting sikker: Med en egendesignet T-skjorte fra Spreadshirt er du alltid trendy.