Paraply med individuelt trykk

 Paraply\n
Til å regne med: Design din egen paraply med tekst eller motiver
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Paraply (liten)

Hold deg tørr! Denne praktiske ledsageren på våte dager passer i enhver veske eller sekk og er raskt på plass når de første dryppene kommer.
  • Lengde, sammenfoldet: 24 cm
  • Praktisk borrelås og hylse for oppbevaring
  • Materiale: Plast, metall, skjerm av 100 % polyester

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle paraplyer med print-on-demand i Europa?

Ja, alle individuelle paraplyer trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er den individuelle paraplyen spesielt bærekraftig.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert paraply?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den individuelle paraplyen din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke fraktalternativer er det for en egendesignet paraply?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den personaliserte paraplyen allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte paraplyer, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på paraplyer og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Kan paraplyen bare trykkes på ett sted?

Paraplyen kan trykkes på to sider som ligger overfor hverandre.

Hvordan designer jeg en individuell paraply?

Det er superenkelt å designe en individuell paraply med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Paraplyer med trykk mot vær og vind

Stor paraply, sammenleggbar paraply eller kanskje begge deler? Når du vil få trykket en paraply, kan du velge mellom de to klassiske paraplyene. Hvis du trenger en liten, praktisk ekstra-paraply som du kan ta med i vesken hver dag, er lommeparaplyen med manuell åpningsmekanisme det riktige valget. Hvis du heller vil ha en stor paraply med plass til to, velger du heller paraplyen med automatisk åpning, elastiske glassfiberskinner og stabilt håndtak.

Design din egen paraply – med Spreadshirt

Paraplyer med trykk er klassiske reklameartikler for firmaer og en fin gaveidé for slekt og venner. Dessuten bidrar de til flere felles aktiviteter: «Det fins ikke dårlig vær», heter det jo, det gjelder bare å ha utstyret som trengs for en god spasertur sammen, selv om det skulle komme en regnbyge underveis. Og med en individuelt trykket paraply er i alle fall én ting sikker: Paraplyen din blir ikke borte fordi den forveksles med andre paraplyer i samme farge. Klar, ferdig, trykket paraply!

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager