Fri frakt ved bestillinger på minst 280 kr
Gyldig til 26.10.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder. Gavekortet kan brukes ved bestilling av maksimalt 5 produkter. Det er ikke mulig å kombinere med mengderabatt. Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.de, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
FSKTNG
Løs inn kode

Paraply med individuelt trykk

Paraply
Til å regne med: Design din egen paraply med tekst eller motiver
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Paraply (liten)

Hold deg tørr! Denne praktiske ledsageren på våte dager passer i enhver veske eller sekk og er raskt på plass når de første dryppene kommer.
  • Lengde, sammenfoldet: 24 cm
  • Praktisk borrelås og hylse for oppbevaring
  • Materiale: Plast, metall, skjerm av 100 % polyester

Paraplyer med trykk mot vær og vind

Stor paraply, sammenleggbar paraply eller kanskje begge deler? Når du vil få trykket en paraply, kan du velge mellom de to klassiske paraplyene. Hvis du trenger en liten, praktisk ekstra-paraply som du kan ta med i vesken hver dag, er lommeparaplyen med manuell åpningsmekanisme det riktige valget. Hvis du heller vil ha en stor paraply med plass til to, velger du heller paraplyen med automatisk åpning, elastiske glassfiberskinner og stabilt håndtak.

Design din egen paraply – med Spreadshirt

Paraplyer med trykk er klassiske reklameartikler for firmaer og en fin gaveidé for slekt og venner. Dessuten bidrar de til flere felles aktiviteter: «Det fins ikke dårlig vær», heter det jo, det gjelder bare å ha utstyret som trengs for en god spasertur sammen, selv om det skulle komme en regnbyge underveis. Og med en individuelt trykket paraply er i alle fall én ting sikker: Paraplyen din blir ikke borte fordi den forveksles med andre paraplyer i samme farge. Klar, ferdig, trykket paraply!