Paraply med individuelt trykk

 Paraply\n
Til å regne med: Design din egen paraply med tekst eller motiver
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Paraply (liten)

Hold deg tørr! Denne praktiske ledsageren på våte dager passer i enhver veske eller sekk og er raskt på plass når de første dryppene kommer.
  • Lengde, sammenfoldet: 24 cm
  • Praktisk borrelås og hylse for oppbevaring
  • Materiale: Plast, metall, skjerm av 100 % polyester

Paraplyer med trykk mot vær og vind

Stor paraply, sammenleggbar paraply eller kanskje begge deler? Når du vil få trykket en paraply, kan du velge mellom de to klassiske paraplyene. Hvis du trenger en liten, praktisk ekstra-paraply som du kan ta med i vesken hver dag, er lommeparaplyen med manuell åpningsmekanisme det riktige valget. Hvis du heller vil ha en stor paraply med plass til to, velger du heller paraplyen med automatisk åpning, elastiske glassfiberskinner og stabilt håndtak.

Design din egen paraply – med Spreadshirt

Paraplyer med trykk er klassiske reklameartikler for firmaer og en fin gaveidé for slekt og venner. Dessuten bidrar de til flere felles aktiviteter: «Det fins ikke dårlig vær», heter det jo, det gjelder bare å ha utstyret som trengs for en god spasertur sammen, selv om det skulle komme en regnbyge underveis. Og med en individuelt trykket paraply er i alle fall én ting sikker: Paraplyen din blir ikke borte fordi den forveksles med andre paraplyer i samme farge. Klar, ferdig, trykket paraply!

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager