To kvinner skjuler ansiktene sine bak egendesignede putetrekk

Trykk puter i toppkvalitet

Designe puter selv: Slik gjør du det riktig koselig

Opptil 70 % rabatt

De beste prisene. Fremragende service.

100 % kreativ frihet

med tekster, motiver og bilder

r

Over 200 produkter

venter på dine ideer

Beregn leveringstiden herMer informasjon
Textieldruk grote bestellingen banner
For
Oppdrag fra
100 stykk

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Designe puter selv: Slik gjør du det riktig koselig

Trykking av putetrekk: en helt spesiell gaveidé

Som original gaveidé kan du nå også få trykket puter. Mulighetene er mange: Som innvielsesgave setter en fotopute et fargerikt preg på en ny leilighet. En kosepute med bilde av kjæresten kan være god å ha i ensomme stunder. For alle som liker sofaen litt for godt, kan et motiverende ordtak på sofaputen kanskje være det lille ekstra som trengs for å komme i bevegelse.

Enkel trykking av putetrekk

Et putevar med trykk passer perfekt til enhver anledning! Det kan være med et dekorativt motiv eller et personlig budskap. Med trykket foto eller et vakkert bilde: Uansett hvilken idé du har, finner den garantert plass på våre putetrekk i forskjellige størrelser. Trykkfarger i høy kvalitet sørger for at du har glede av våre produkter i lang tid. Slik trykker man putetrekk!

Design din egen pute med Spreadshirt

Mykere enn mykest! Gi putetrekket et personlig preg i stort format og gjør kosen enda koseligere. Vår klassiker i størrelsen 44x44 cm egner seg for en fylling på 45x45 cm. Putetrekkene har glidelås og er praktiske i bruk. Det går raskt å bytte ut innerputen og vaske putetrekket.