20% rabatt på alle tøyposer
Gyldig til 27.09.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.de, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TB0917
Løs inn kode

Trykk puter i toppkvalitet

Putetrekk
Designe puter selv: Slik gjør du det riktig koselig
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Populære produkter i denne kategorien

Vis alle putevar

Trykking av putetrekk: En eksklusiv gaveidé

En original gaveidé er å trykke en egen pute som passer til mange anledninger: Som innvielsesgave kan en fotopute gi fargeimpulser i en ny leilighet, og en kosepute med bilde av kjæresten er til støtte i ensomme stunder. Og for alle som liker sofaen litt for godt, kan et motiverende ordtak på sofaputen kanskje være det lille ekstra som trengs for å komme i bevegelse. Uansett hva du har på hjertet finner du den riktige plassen for det på våre putetrekk i forskjellige størrelser.

Design din egen pute med Spreadshirt

Mykere enn mykest! Gi putetrekket et personlig preg i stort format og gjør kosen enda koseligere. Vår klassiker i størrelsen 44x44 cm egner seg for en fylling på 45x45 cm. Putetrekkene har glidelås og er praktiske i bruk. Det går raskt å bytte ut innerputen og vaske putetrekket. Trykkfarger i høy kvalitet sørger for at du har glede av våre produkter i lang tid – slik trykker man putetrekk!