15 % rabatt på alle T-skjorter
Gyldig til 24.08.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.no, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TS0817
Løs inn kode

Få trykket en langarmet T-skjorte og føl deg vel

Skjorter med lange armer
Trykking av longsleeve
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Populære produkter i denne kategorien

Vis alle langermede T-skjorter

Lag din egen langarmede T-skjorte

På våre breddegrader kan overgangstiden mellom vår og sommer gjerne trekke litt i lengden. Og hva gjør man når det er for kalt for en T-skjorte og for varmt for en genser? Løsningen er enkel: En longsleeve. Enten du liker den tettsittende eller løs, er en langermet T-skjorte akkurat det du trenger når verken korte ermer eller hettegensere passer. En longsleeve er perfekt både for kvinner og menn når vinteren er i ferd med å slippe taket.

Longsleeves i alle størrelser

Men den kan mer enn bare å varme deg på kjølige vårkvelder. Med et flott designet trykk kan den langarmede T-skjorten være et riktig elegant plagg. Finn riktig motiv, skriv en passende tekst eller last opp ditt eget motiv. Uansett hvordan du foretrekker å utforme din longsleeve, har Spreadshirt det verktøyet du trenger. I designeren kan du designe og bestille lett som en lek, og innen kort tid har du en egen, individuell langermet T-skjorte i hendene. Klar for komfort!