Få trykket en langarmet T-skjorte og føl deg vel

Trykking av longsleeve

Langarmshirts bedrucken mit Designs, Text oder Fotos
Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
Over 200 produkter
venter på dine ideer

Trykking av longsleeve

Lag din egen langarmede T-skjorte

Overgangsperioden mellom den varme og den kalde årstiden kan trekke i langdrag over nesten hele verden. Hva gjør man når T-skjorta er for kald og genseren for varm? Løsningen heter «longsleeve». Enten du liker den tettsittende eller løs, er en langermet T-skjorte akkurat det du trenger når verken korte ermer eller hettegensere passer. Den kombinerer den lette stoffkvaliteten i T-skjorter med lengden på en genser. Og det aller beste: Hvis det skulle bli varmere, er det bare på brette opp ermene.

Longsleeves i forskjellige størrelser og former

En longsleeve er perfekt både for kvinner og menn når vinteren er i ferd med å slippe taket. Hvordan vet du at vi treffer din motesmak? Hos Spreadshirt finner du et stort utvalg av langermede T-skjorter for menn og kvinner. Longsleeves kan fås med V-hals, knapper på kragen eller med den klassiske runde halsen, og passer like godt på friske vårkvelder som på spaserturer i høstluft.

Stilfulle langermede T-skjorter med individuell design

Med et egendesignet trykk kan den langarmede T-skjorta være et riktig elegant plagg. Finn et godt motiv, skriv en passende tekst eller last opp ditt eget motiv. Uansett hvordan du vil trykke en longsleeve eller et annet produkt, som f.eks. en T-skjorte, har Spreadshirt et enkelt verktøy du kan bruke. I designeren er det enkelt å designe og bestille, og snart har du en egen, individuell langermet T-skjorte i hendene. Klar for komfort!