20% rabatt på alle tøyposer
Gyldig til 27.09.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.de, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TB0917
Løs inn kode

Få trykket en langarmet T-skjorte og føl deg vel

T-skjorter
Trykking av longsleeve
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Populære produkter i denne kategorien

Vis alle langermede T-skjorter

Lag din egen langarmede T-skjorte

På våre breddegrader kan overgangstiden mellom vår og sommer gjerne trekke litt i lengden. Og hva gjør man når det er for kalt for en T-skjorte og for varmt for en genser? Løsningen er enkel: En longsleeve. Enten du liker den tettsittende eller løs, er en langermet T-skjorte akkurat det du trenger når verken korte ermer eller hettegensere passer. En longsleeve er perfekt både for kvinner og menn når vinteren er i ferd med å slippe taket.

Longsleeves i alle størrelser

Men den kan mer enn bare å varme deg på kjølige vårkvelder. Med et flott designet trykk kan den langarmede T-skjorten være et riktig elegant plagg. Finn riktig motiv, skriv en passende tekst eller last opp ditt eget motiv. Uansett hvordan du foretrekker å utforme din longsleeve, har Spreadshirt det verktøyet du trenger. I designeren kan du designe og bestille lett som en lek, og innen kort tid har du en egen, individuell langermet T-skjorte i hendene. Klar for komfort!