Få trykket luer med motiver, tekst, eller bilder

Luer med trykk – helt individuelt

Hatten av! Design dine egne beanies, capser og luer enkelt og raskt

Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Hatten av for dette utvalget av luer og capser

Størrelser: Kun en størrelse
Trucker-caps
(946)
Størrelser: S/M (Caps) - M/L (Caps)
Stanley/Stella bøttehatt
Størrelser: Kun en størrelse
Jersey-beanie
(966)
Størrelser: Kun en størrelse
Snapback-caps
(2815)
Størrelser: Kun en størrelse
Økologisk baseballcaps
(7)
Størrelser: Kun en størrelse
Trucker-caps
(946)
Størrelser: S/M (Caps) - M/L (Caps)
Stanley/Stella bøttehatt
Størrelser: Kun en størrelse
Jersey-beanie
(966)
Størrelser: Kun en størrelse
Snapback-caps
(2815)
Størrelser: Kun en størrelse
Økologisk baseballcaps
(7)

FAQ – vanlige spørsmål

Hvilke steder på capsen kan jeg få brodert?

På capsene våre kan du få brodert både forsiden og høyre og venstre side. Områdene som kan broderes er tydelig markert i designverktøyet. Vi beregner et standardbeløp for hvert broderingsområde.

Hva er en trucker-caps?

En trucker-caps er kjennetegnet av en bred brem og pustende mesh-stoff på baksiden. Capsen kan dessuten justeres i størrelsen og er perfekt for en casual look.

Hvordan finner jeg ut hvilken størrelse jeg trenger på basketball-capsen?

I størrelsestabellen finner du hjelp til valg av størrelse. For å finne ut den individuelle størrelsen, hjelper det å måle hodets omkrets med et målebånd i den høyden capsen vanligvis sitter. For å velge mellom to tilgjengelige størrelser, kan du ta et liknende produkt du har hjemme til hjelp: Mål avstanden mellom midten øverst på capsen og kanten nederst, og avles i tabellen hvilken størrelse som passer for deg.

Kan man også få brodert luer hos Spreadshirt?

Ja, hos oss får du også brodert luer. Velg først hvilken lue du vil få brodert, plasser teksten din i broderiverktøyet og design som du ønsker.

Kan jeg få trykket en logo på capser og luer?

Ja, du kan også få trykket logoen din på våre capser og luer. For å legge til en logo på en caps eller en lue, må du laste opp bildefilen i et av følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bør ha en størrelse på maks 10 MB. Etter opplastingen plasserer du logoen der du vil ha den og tilpasser størrelsen hvis det trengs – så er capsen eller luen med logo klar til trykking. Hvis bildefilen har for lav oppløsning, er det bare å ta kontakt med vår grafiske service. Dermed får du hjelp til en lav, fast pris.

Tilbyr dere bytting og retur av personaliserte luer og capser?

Ja, vi har kundevennlige bytte- og returregler. Du har følgende muligheter: Du kan bytte mot en ny vare, et gavekort for din neste bestilling eller få refundert kjøpsprisen, så lenge du ikke har designet det bestilte produktet med personlige tekster, motiver eller bilder. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den individuelt designede capsen eller den personaliserte luen din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Trykkes de personaliserte luene i Europa?

Ja, alle personaliserte luer trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia.

Er det en minste bestillingsmengde for luer med trykk?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan få trykket en enkelt lue, eller bestille 1000 av gangen. Og du kan da designe hver eneste lue akkurat som du vil ha den.

Hvor mye koster en personalisert lue?

Prisen for en egendesignet lue eller en personalisert caps fra Spreadshirt består av kostnadene for produktet, trykkostnadene og en eventuell motivpris. For tekst, motiver du laster opp selv og motiver merket «gratis» betaler du ingen motivpris. Før du bestiller får du se en fullstendig oversikt over kostnadene. Jo flere produkter du bestiller, desto lavere blir prisen for hver caps eller lue. På hjelpesidene våre kan du enkelt beregne mengderabatten for hvert produkt. Har du spørsmål? Vårt serviceteam hjelper deg gjerne på telefon, e-post eller WhatsApp.

Hatten av! Design dine egne beanies, capser og luer enkelt og raskt

Luer med trykk, enkelt og raskt

Med Spreadshirt er det lett som en lek å designe sin egen lue eller caps: Hva med en deilig, varm lue eller kanskje en avslappet trucker-caps? Ethvert klokt hue fortjener en passende lue. Heldigvis har vårt sortiment av hodeplagg ikke bare luer for kvinner og menn, men også for barn og babyer. Din første selvdesignede lue eller caps kommer nok snart.

Caps med personlig budskap

Hvorfor ikke utnytte muligheten til å vise ditt personlige budskap på capsen eller lua? Og en lue eller en caps er selvsagt en fantastisk gave. Dessuten beskytter capsen deg mot sola om sommeren og mot kulda om vinteren. Utrolig bra! Design din egen lue eller caps akkurat som du vil.

Få trykket din egen caps og høst misunnelige blikk

Hvem som helst kan se kul ut med en snapback-caps – men å få trykket sitt eget motiv på den og vise budskapet sitt til verden, det er noe utenom det vanlige Velg blant et nesten uendelig antall motiver og finn det perfekte motivet for hodeplagget ditt. Vær annerledes enn de andre med en individuelt designet lue eller caps.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager