Hold deg i form: Sportsklær med trykk

Lag din egen sportsdrakt og legg i vei

T-skjorter for sportsgrupper
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Populære produkter i denne kategorien

FAQ – vanlige spørsmål

Er det en minste bestillingsmengde for sportsklær?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan også bestille én enkelt sportsartikkel hos oss og designe den akkurat som du vil.

Kan jeg bytte eller returnere sportsklær med trykk?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med de individuelle sportsklærne dine, kan du sende dem tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Er det mengderabatt på personaliserte sportsklær?

Ja! Hos Spreadshirt får du mengderabatt på de fleste artikler – og det allerede fra 6 produkter og uavhengig av verdien på bestillingen. Det har ingen betydning om du bestiller forskjellige sportsartikler eller den samme flere ganger. Du kan se mengderabatten direkte i handlevognen eller beregne den på hjelpesidene våre.

Hvor varmt kan jeg vaske sportsklærne?

Hvor varmt du kan vaske sportsklærne dine, avhenger av trykktypen. Plagg med digitaltrykk, polyestertrykk og fleksitrykk kan vaskes ved opptil 30 °C og silketrykk ved opptil 40 °C. Følg også vår pleieinstruks for tekstiler med trykk.

Hvilke størrelser har dere for sportsklær?

Passer i alle størrelser: Ved Spreadshirt finner du personaliserbare sportsartikler fra XS til 5XL.

Er materialet på de trykkede sportsklærne fuktighetsavvisende?

Hvor fuktighetsavvisende sportsklærne er, avhenger av materialegenskapene. Spesielt et par T-skjorter og singlets av 100 % polyester er pustende og tørker raskt. Du kjenner dem igjen på betegnelsen «funksjonsklær» og «pustende».

Hvordan kan jeg få trykket en foreningslogo på sportsklær?

Sportsklærne fra Spreadshirt er enkle å personalisere. Velg først produktet og design det slik du vil ha det. Med et klikk på «Last opp» legger du til foreningslogoen eller motivet. Hvis du trenger hjelp til frilegging eller trykkoptimering av logoen, kan du ta kontakt med Spreadshirts designservice. Vi hjelper deg gjerne til en fast pris.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede sportsklær?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du kan motta de personaliserte sportsartiklene dine allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader.

Blir print-on-demand-sportsklær trykket i Europa?

Ja, alle personaliserte sportsartikler trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen en sendt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er de individuelle sportsklærne spesielt bærekraftige.

Få trykket drakter – ta pokalen hjem

Uten drakter ville laget bare være en vill gjeng som virrer rundt. Lagdrakter skaper lagånd og den fellesskapsfølelsen man trenger for å vinne. Treningstrøyer, sportsbukser, sweatshirts eller løpebukser – enhetlige farger og logoer gjør at man kjenner dem igjen, identifiserer seg med dem og kan orientere seg på banen.

Personaliserte drakter for fans og idrettsutøvere

Utenfor banen kan tilhengere og venner støtte utøverne med riktige drakter og sweatshirts. Før eller etter kampen, på stadion eller på puben – drakter og sweatshirts skaper tilhørighet. Med trykkede sportsklær fra Spreadshirt står ingenting i veien for seieren!

Sports-T-skjorter – slik ser vinnere ut

Det er bare å se det i øynene: Selv en topptrent fotballstjerne er søkkvått etter å ha kjempet om ballen i en halv time. Heldigvis har Spreadshirt pustende sportsklær og drakter, klær av fleece og løpe-T-skjorter som er utviklet for kondisjonsidrett. Sammen med attraktive mengderabatter gjør dette tilbudet Spreadshirt til din favorittleverandør for trykking av drakter, store bestillinger av sportsbager og klær til laget.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager