T-skjorter for sportsgrupper

Hold deg i form: Sportsklær med trykk

Lag din egen sportsdrakt og legg i vei

Opptil 70 % rabatt

De beste prisene. Fremragende service.

100 % kreativ frihet

med tekster, motiver og bilder

r

Over 200 produkter

venter på dine ideer

Beregn leveringstiden herMer informasjon
Textieldruk grote bestellingen banner
For
Oppdrag fra
100 stykk

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Lag din egen sportsdrakt og legg i vei

Få trykket drakter – ta pokalen hjem

Uten drakter ville laget bare være en vill gjeng som virrer rundt. Lagdrakter skaper lagånd og den fellesskapsfølelsen man trenger for å vinne. Treningstrøyer, sportsbukser, sweatshirts eller løpebukser – enhetlige farger og logoer gjør at man kjenner dem igjen, identifiserer seg med dem og kan orientere seg på banen.

Personaliserte drakter for fans og idrettsutøvere

Utenfor banen kan tilhengere og venner støtte utøverne med riktige drakter og sweatshirts. Før eller etter kampen, på stadion eller på puben – drakter og sweatshirts skaper tilhørighet. Med trykkede sportsklær fra Spreadshirt står ingenting i veien for seieren!

Sports-T-skjorter – slik ser vinnere ut

Det er bare å se det i øynene: Selv en topptrent fotballstjerne er søkkvått etter å ha kjempet om ballen i en halv time. Heldigvis har Spreadshirt pustende sportsklær og drakter, klær av fleece og løpe-T-skjorter som er utviklet for kondisjonsidrett. Sammen med attraktive mengderabatter gjør dette tilbudet Spreadshirt til din favorittleverandør for trykking av drakter, store bestillinger av sportsbager og klær til laget.