Individuelle glassbrikker med trykk

Design dine egne ølbrikker og gi interiøret det lille ekstra

#
Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
Over 200 produkter
venter på dine ideer

Produktdetaljer

Brikker (sett med 4)

Aldri mer ringer av fuktighet på møblene! Med disse flaskebrikkene eller glassbrikkene som kan personaliseres, får salongbordet eller stuebordet en helt personlig stil, samtidig som de beskyttes mot flekker fra varme kopper, flasker eller glass.
  • Skinnende hardfiber med sklisikker kork på undersiden
  • Mål: 95 x 95 x 3 mm
  • Tykkelse: 3 mm
  • Tørkes av med en fuktig klut (ikke egnet for oppvaskmaskin)

Design dine egne ølbrikker og gi interiøret det lille ekstra

Personlige glassbrikker med trykk hos Spreadshirt

Et vakkert hjem blir enda koseligere med personlig innretning. Og enda bedre hvis de i tillegg er nyttige. Våre glassbrikker for egendesign oppfyller begge kriterier. Trykket med dine yndlingsmotiver pryder de stuebordet og beskytter det mot flekker fra varme drikker. Stygge kaffeflekker eller dråper av te på bordet tilhører fortiden takket være våre glassbrikker. Dessuten kan du sette ditt personlige preg på interiøret med et passende påtrykk.

Design ølbrikker til den neste festen

Glassbrikkene er perfekt for den neste festen med venner. Som ølbrikke gjør de en god figur under glassene med voksenbrus. Takket være kvadratisk utforming med målene 9,5 x 9,5 cm virker mønstertrykk like harmonisk som dine favorittbiler eller en morsom tekst under ølglasset. Og hvis festen skulle ta av, trenger du ikke bekymre deg for sølt drikke. Med en underside av kork er våre ølbrikker for egendesign absolutt sklisikre.