Trykking av hettegensere og gensere

Design din egen genser og legg til motiver, tekst eller bilder

trykking hos Spreadshirt
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Se vårt enorme utvalg av hettegensere

Våre mest populære gensere og hettegensere

FAQ – vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom en hettegenser og en genser?

Bare hetten! Hettegensere – også halt hoodies – har hetter, mens sweatshirts og gensere ikke har det. I sortimentet vårt finner du mange forskjellige hettegensere og gensere for menn, kvinner og barn, samt noen unisex-produkter. Dessuten har vi hettegensere med glidelås, hettejakker og hettekjoler som kan designes individuelt.

Trykkes genserne i Europa?

Ja, alle individuelle hettegensere og gensere trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert hettegenser?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med din individuelle genser eller hettegenser, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke områder på en hettegenser kan trykkes?

På de fleste hettegenserne våre kan du få trykket forsiden, baksiden og ermene. Områdene som kan trykkes er tydelig markert i designverktøyet. For hvert trykkområde på hettegenseren eller genseren beregner vi en fast trykkpris.

Hvordan personaliserer jeg en genser?

Det er superenkelt å designe en individuell hettegenser med Spreadshirt. Velg først hvilken hettegenser eller genser du vil ha trykket, og design den som du vil. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hva koster det å få trykket en genser?

Prisen for en egendesignet genser eller hettegenser fra Spreadshirt består av kostnadene for produktet, trykkostnadene og en eventuell motivpris. For tekst, motiver du laster opp selv og motiver merket «gratis» betaler du ingen motivpris. For hvert trykkområde du benytter på hettegenseren eller genseren, beregner vi en fast trykkpris. Før du bestiller, får du se en fullstendig oversikt over kostnadene. Jo flere produkter du bestiller, desto lavere blir prisen for hver genser. Hvis du har spørsmål, hjelper vårt serviceteam deg gjerne.

Hvilke fraktalternativer tilbyr Spreadshirt for trykkede hettegensere og gensere?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den individuelle genseren allerede etter 2 virkedager! Hvor lang tid frakten tar, kan imidlertid variere avhengig av leveringsadressen og antallet hettegensere og gensere som bestilles.

Hvor lang tid tar det å få trykket en hettegenser?

For å unngå unødig avfall, trykker vi hettegenseren eller genseren din først når bestillingen er fullført (print on demand). Vanligvis er genseren ferdig trykket og klar til utsending i løpet av 24 timer.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte hettegensere?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan bestille én eneste individuell hettegenser, eller 1000 på en gang. Og du kan da designe hver enkelt hettegenser eller genser akkurat som du vil ha den.

Kan jeg bestille samme motiv på forskjellige hettegensere og gensere, og er det noen mengderabatt?

Ja, så snart du har lastet opp motivet, kan du plassere det på alle hettegensere og gensere (og selvsagt også på andre produkter). Du får automatisk mengderabatt hvis du bestiller minst 6 artikler. Det spiller ingen rolle hvilke produkter fra sortimentet det handler om, mengderabatten gjelder også for handlevogner med forskjellige produkter.

Design din egen genser og legg til motiver, tekst eller bilder

Få trykket gensere på en enkel måte

Hettegensere, sweatjakker og vanlige gensere: Hos Spreadshirt kan du få trykket et stort utvalg av hettegensere for kvinner, menn og barn, eller unisex-varianter. Du kan velge mellom forskjellige merker og kvalitetsnivåer: fra svært rimelig produkter til premiumprodukter. Når du har valgt modell, er det bare å finne et motiv. Du kan kikke rundt i våre motivkategorier eller bruke stikkord i søkefunksjonen. Med vårt designverktøy kan du legge til egne tekster eller bilder, i tillegg til de tilgjengelige motivene. Du har uendelige muligheter. Vil du ha en skikkelig fargerik logo på ryggen? Ikke noe problem! Vil du ha navnet ditt i vakker skrift på brystet? Det er enkelt! Prøv det ut nå straks – det er selvsagt gratis å bruke vårt designverktøy.

Design en genser selv og gi den i gave

En egendesignet genser kombinerer individualitet og fashion – og det slår an også hos familie og venner. Prøv det: Ved neste gaveanledning kan du få trykket en egen genser, enkelt og raskt. Kanskje du har et bilde som knytter deg sammen med dine nærmeste, eller en liten tekst som både du og vennene dine synes er morsom. Uansett hva slags ideer du har: Med personlig designede gensere viser du spesiell oppmerksomhet, og gir et herlig minne i gave. Og det aller beste: Selv om du er sent ute med gaven, er det ikke noe problem: Leveringen skjer raskt og punktlig, også når det nesten er for sent. Likevel anbefaler vi deg å bruke god tid når du designer genseren.

Få trykket gensere på nettet

Sweatjakker og gensere er spesielt fleksible: Som ekstra lag på kjølige sommerkvelder eller varmefaktor om vinteren. Med Print on Demand-spesialisten Spreadshirt har du flere muligheter. Hos oss kan få trykket hettegensere akkurat slik du vil ha dem, og lage noe absolutt individuelt. Velg blant en rekke designmaler og skrifttyper, og kombiner dem på helt nye måter. Selvsagt kan du også iscenesette dine egne bilder, tekster, motiver eller logoer, og få trykket en genser som er unik i hele verden. Hvis du har spørsmål eller ønsker, står vi til disposisjon: Vårt serviceteam hjelper deg gjerne, og vår grafiske service kan bistå med å designe. Altså: Vis hva du kan og få trykket en genser etter din egen smak! Hvis det er for varmt for hettegensere, kan du bruke det samme motivet til å designe en T-skjorte.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager