Lag din egen musematte

Få trykket individuelle musematter med motiver, bilder eller tekst

#
Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
Over 200 produkter
venter på dine ideer

Produktdetaljer

Musematte (liggende format)

Enhver mus trenger sin plass. Gi musen sitt eget revier på denne musematten som sikrer nøyaktig styring og klikking, samtidig som den skåner skrivebordet ditt. Enhver mus trenger sin plass. Gi musen sitt eget revier på denne musematten som sikrer nøyaktig styring og klikking, samtidig som den skåner skrivebordet ditt.
  • Hvis overflate med fin struktur for detaljrike motiver
  • Sklisikker, svart underside av skumgummi
  • Mål: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Fleksibelt material med lang levetid: 90 % gummi, 10 % polyester

Få trykket individuelle musematter med motiver, bilder eller tekst

Få trykket en musematte og gjør arbeidsplassen din individuell

I dagens kontorhverdag er musematter en fast del av interiøret. De utgjør en fast plass for det viktigste redskapet på skrivebordet, skåner bordoverflaten og gjør det enklere å styre og klikke nøyaktig takket være den sklisikre baksiden. Du bestemmer hvordan din egen, individuelle musematte skal trykkes: Både liggende og stående format er mulig. Velg ditt favorittmotiv, en personlig tekst eller et fotografi. Trykkvaliteten er alltid topp og gir strålende farger.

Helt personlig: Design en musematte med bilde

Apropos bilder: En individuell musematte er også ideell som personlig fotogave. Hos Spreadshirt kan du designe din egen musematte på nettet med noen få trinn. Det firkantede formatet og musemattens trykkflate i grunnfargen hvit gir deg nok av plass for yndlingsbildene dine, og gode forutsetninger for et detaljert og sylskarpt bilde. Som gave er en musematte med bilde et herlig minne som kan gjøre arbeidsplassen til et helt personlig sted.