Lag din egen musematte

Få trykket individuelle musematter med motiver, bilder eller tekst

Individuelt trykket musematte og datamus
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Musematte (liggende format)

Enhver mus trenger sin plass. Gi musen sitt eget revier på denne musematten som sikrer nøyaktig styring og klikking, samtidig som den skåner skrivebordet ditt. Enhver mus trenger sin plass. Gi musen sitt eget revier på denne musematten som sikrer nøyaktig styring og klikking, samtidig som den skåner skrivebordet ditt.
  • Hvis overflate med fin struktur for detaljrike motiver
  • Sklisikker, svart underside av skumgummi
  • Mål: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Fleksibelt material med lang levetid: 90 % gummi, 10 % polyester
Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle musematter med print-on-demand i Europa?

Ja, alle våre musematter trykkes i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er den individuelle musematten spesielt bærekraftig.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert musematte?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den personaliserte musematten din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede musematter?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den personaliserte musematten allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte musematter, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på musematter og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvordan designer jeg en individuell musematte?

Det er superenkelt å designe individuelle musematter med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvilke materialer består de personaliserbare musemattene av?

Musemattene våre består av 90 % gummi og 10 % polyester. Blandingen gir et fleksibelt materiale med lang levetid.

Få trykket individuelle musematter med motiver, bilder eller tekst

Få trykket en musematte og gjør arbeidsplassen din individuell

I dagens kontorhverdag er musematter en fast del av interiøret. De utgjør en fast plass for det viktigste redskapet på skrivebordet, skåner bordoverflaten og gjør det enklere å styre og klikke nøyaktig takket være den sklisikre baksiden. Du bestemmer hvordan din egen, individuelle musematte skal trykkes: Både liggende og stående format er mulig. Velg ditt favorittmotiv, en personlig tekst eller et fotografi. Trykkvaliteten er alltid topp og gir strålende farger.

Helt personlig: Design en musematte med bilde

Apropos bilder: En individuell musematte er også ideell som personlig fotogave. Hos Spreadshirt kan du designe din egen musematte på nettet med noen få trinn. Det firkantede formatet og musemattens trykkflate i grunnfargen hvit gir deg nok av plass for yndlingsbildene dine, og gode forutsetninger for et detaljert og sylskarpt bilde. Som gave er en musematte med bilde et herlig minne som kan gjøre arbeidsplassen til et helt personlig sted.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager