bursdag

Personaliserte bursdagsgaver

Design individuelle bursdags-T-skjorter til 18-, 30- eller 50-årsdagen

100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
r
Over 200 produkter
venter på dine ideer
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.

Få trykket egne bursdags-T-skjorter med våre motivmaler

Super enkelt og raskt: Velg, tilpass, ferdig

Flere motiver
Et gavekort pakket inn som presang deles ut foran juletreet

Våre gavekort

Et gavekort blir alltid riktig

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

Design individuelle bursdags-T-skjorter til 18-, 30- eller 50-årsdagen

Gratulerer! Bursdags-T-skjorte til det personlige jubileet

Det beste ved bursdager er gavene – det vet jo ethvert barn. Og særlige ved runde fødselsdager er det på sin plass med en spesielt personlig bursdagsgave – for eksempel en T-skjorte med årstallet eller et annet individuelt bursdagsmotiv til 30- eller 50-årsdagen. Det er ikke bare T-skjorter som kan bli et varig minne, også andre produkter kan du designe selv, som for eksempel mobildeksler, vesker eller luer. Hos Spreadshirt finner du de beste ideene for personaliserte gaver. La deg inspirere av vårt produktutvalg og vårt bursdagsmotiver, og design en personlig fødselsdagsgave for enhver alder.

Bursdags-T-skjorte og mye mer til 18-årsdagen

18-årsdagen er en helt spesiell anledning som må feires – en anledning der det passer spesielt godt med en personlig bursdags-T-skjorte eller en annen kreativ gave til den myndige. Hva med for eksempel en selvdesignet fotogave med et barndomsminne for den nye voksne? Også motiver med fødselsåret er populære. Og ikke glem utstyret til bursdagsfesten! Hva med for eksempel kopper eller glassbrikker med teksten «Happy Birthday» eller med konfetti-motiv? Disse produktene og mye annet tilbehør og andre klesplagg kan du designe selg hos Spreadshirt, og lage helt spesielle fødselsdagsgaver på en enkel måte.

Pent innpakket skaper bursdags-T-skjorten enda mer glede

Ikke bare gaven, men også innpakningen bør være original. Slik skaper du enda mer nysgjerrighet rundt gaven. Uansett om det er ettårsdagen eller 50-årsjubileet – med en fin innpakning er det enda morsommere å gi en gave. Derfor tilbyr Spreadshirt en innpakkingsservice for din personaliserte gave. Mot et pristillegg på 4 € kan du få pakket inn bestillingen din som gave og sende den sammen med et personlig kort. Det er bare å velge gavealternativet under bestillingen. Spesielt hvis du ikke har anledning til å være til stede på bursdagsfesten er dette en fin mulighet til å vise vennene dine eller bursdagsbarnet at han eller hun betyr noe spesielt for deg.