Kopper med personalisert motiv på arbeidsplassen

Kopper med trykk, enkelt og raskt

Design din egen kopp med motiver, tekst eller bilder

Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
r
Over 200 produkter
venter på dine ideer
Textieldruk grote bestellingen banner
For
Oppdrag fra
100 stykk

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Design din egen kopp med motiver, tekst eller bilder

Design en kopp: Du har valget

Å trykke kopper hos Spreadshirt er ikke noe for de ubesluttsomme: Hos print-on-demand-spesialisten kan du personalisere alle slags begre, fra termokoppen for en kaffe underveis til den klassiske keramikkoppen. Eller hva med en drikkeflaske? Dessuten kan du velge mellom mange forskjellige farger.

La oss heve begeret: Enkel trykking

Koppetrykk gjør det mulig: Ved siden av favorittdrikken kan du nå få følge av et favorittmotiv eller et yndlingsordtak. Trykkeresultatet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskin – skål for det! Takket være det store utvalget av motiver på Spreadshirts markedsplass kan du designe din egen kopp på null komma svisj. På det store trykkområdet er det faktisk plass til spesielt brede motiver som nesten dekker hele koppen.

Gi bort individuelle kopper

I tillegg til ditt eget behov kan du alltids bruke kaffekoppen som gave: Et morsomt morgenmotiv eller en helt personlig fotokopp med et bilde av familien, det passer like godt på skrivebordet som på frokostbordet. Det samme gjelder for de smarte reklamekoppene: Med et effektivt motiv kan bedrifter sikre seg den beste plassen i kjøkkenskapet.