Kopper med trykk, enkelt og raskt

Design din egen kopp med motiver, tekst eller bilder

Kopper med personalisert motiv på arbeidsplassen
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Populære produkter i denne kategorien

Størrelser: Kun en størrelse
Kopp
Størrelser: Kun en størrelse
Panorama-emaljekopp
Størrelser: Kun en størrelse
Tofarget kopp
Størrelser: Kun en størrelse
Glass med hank og skrulokk
Størrelser: Kun en størrelse
Panoramakopp
Størrelser: Kun en størrelse
Termokopp med håndtak
Størrelser: Kun en størrelse
Kopp
Størrelser: Kun en størrelse
Panorama-emaljekopp
Størrelser: Kun en størrelse
Tofarget kopp
Størrelser: Kun en størrelse
Glass med hank og skrulokk
Størrelser: Kun en størrelse
Panoramakopp
Størrelser: Kun en størrelse
Termokopp med håndtak
Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

FAQ – vanlige spørsmål

Hvordan trykkes koppene?

Våre kopper og mobildeksler trykkes ved hjelp av termosublimasjon. Da overføres motivet først til en transferfolie, og dampes så på produktet med varme. Med denne trykktypen farges overflaten av koppen. Termosublimasjon kan benyttes for alle filformater, men vær oppmerksom på at pikselgrafikk må ha en oppløsning på minst 400 dpi.

Kan man benytte sublimeringen på alle slags kopper?

Ja, alle kopper i sortimentet kan trykkes med termosublimasjon.

Hvordan kan jeg få trykket et bilde på en kopp?

For å få trykket et bilde på kopp, må du først laste det opp i designverktøyet. Dette er kravene til et personlig bilde i pikselformat: Motiv bør være frilagt (bakgrunnen fjernet) og ha filformatet PNG, JPG, BMP eller GIF. Dessuten må det ha en oppløsning på minst 200 dpi. Den maksimale filstørrelsen på bildet bør likevel ikke overstige 10 MB eller 4000 x 4000 piksler. Her får du vite hvordan du kan optimalisere bildet for trykking.

Tåler fotokopper oppvaskmaskin?

Alle våre fargede kopper tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, med unntak av emaljekoppene. Trykket holder seg likevel lenger dersom du vasker fotokoppen for hånd.

Er trykkede kopper egnet for mikrobølgeovn?

Ja, våre trykkede kopper – med unntak av emaljekoppene – tåler oppvarming i mikrobølgeovn.

Tilbyr dere bytte og reklamasjon for personaliserte kopper?

Ja, vi har kundevennlige bytte- og returregler. Du har følgende muligheter: Du kan bytte mot en ny vare, et gavekort for din neste bestilling eller få refundert kjøpsprisen, så lenge du ikke har designet det bestilte produktet med personlige tekster, motiver eller bilder. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den individuelle koppen din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Trykkes de personaliserte koppene i Europa?

Ja, alle personaliserte kopper trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte kopper?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan få trykket en enkelt kopp, eller bestille 1000 av gangen. Og du kan da designe hver eneste kopp akkurat som du vil ha den.

Hvor mye koster det å designe sin egen kopp?

Prisen for egendesignede kopper fra Spreadshirt består av kostnadene for produktet, trykkostnadene og en eventuell motivpris. For tekst, motiver du laster opp selv og motiver merket «gratis» betaler du ingen motivpris. Før du bestiller får du se en fullstendig oversikt over kostnadene. Jo flere produkter du bestiller, desto lavere blir prisen for hver kopp. På hjelpesidene våre kan du enkelt beregne mengderabatten for hvert produkt. Har du spørsmål? Vårt serviceteam hjelper deg gjerne på telefon, e-post eller WhatsApp.

Design din egen kopp med motiver, tekst eller bilder

Design en kopp: Du har valget

Å trykke kopper hos Spreadshirt er ikke noe for de ubesluttsomme: Hos print-on-demand-spesialisten kan du personalisere alle slags begre, fra termokoppen for en kaffe underveis til en stilfull ølseidel. Eller hva med en klassisk keramikkopp eller en personalisert drikkeflaske? Du har dessuten mange farge å velge mellom.

La oss heve begeret: Enkel trykking

Koppetrykk gjør det mulig: Ved siden av favorittdrikken kan du nå få følge av et favorittmotiv eller et favorittordspråk. Trykkeresultatet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskin – skål for det! Takket være det store utvalget av motiver på Spreadshirts markedsplass kan du designe din egen kopp på null komma svisj. På det store trykkområdet er det faktisk plass til spesielt brede motiver som nesten dekker hele koppen.

Gi bort individuelle kopper

I tillegg til ditt eget behov kan du alltids bruke kaffekoppen som gave: Et morsomt morgenmotiv eller en helt personlig fotokopp med et bilde av familien, det passer like godt på skrivebordet som på frokostbordet. Det samme gjelder for de smarte reklamekoppene: Med et effektivt motiv kan bedrifter sikre seg den beste plassen i kjøkkenskapet.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager