Sportslig gymbag med trykk

Gymbag
Design din egen, individuelle gymbag med motiver, bilder eller tekst

Opptil 70 % rabatt

De beste prisene. Fremragende service.

100 % kreativ frihet

med tekster, motiver og bilder

r

Over 200 produkter

venter på dine ideer

Beregn leveringstiden herMer informasjon

Gymbag

Nå er det slutt på å glemme gymbagen. Et praktisk og miljøvennlig alternativ til ryggsekken. Den passer like godt til sportslige aktiviteter som eventyrlige oppdagelsesreiser i storbyen.
  • Med den sammentrekkbare snoren er det enkelt å lukke og åpne den.
  • Kapasitet: 12 liter
  • Stoffkvalitet 130 g/m²
  • 100 % bomull

Få trykket en gymbag og gi alt på idrettsbanen

Før var de først og fremst en del av standardutstyret for skoleelever, men nå har gymbagen blitt trendy og populær hos alle. Ikke så rart: Som moteriktig tilbehør er den enkel og ukomplisert, og passer godt både i en urban streetstyle-look og som sportslig kontrast til elegante klær. Enda mer individuell blir treningsbagen med et selvdesignet trykk. Hos Spreadshirt finner du et enormt utvalg av motiver som du kan trykke gymbagen med. Klar til dyst!

Gjør det individuelt: Personaliser gymbagen

Med praktisk snøremekanisme, vannavisende overflate og masse plass er gymbagen perfekt å ha med overalt. Enten du skal på trening eller på fest kan du bruke din selvdesignede sportsbag til å vise hvilken idrett du bedriver eller hva slags musikkstil du foretrekker. Du kan få trykket treningssekken med navnet ditt eller en passende logo, og gjøre den absolutt unik. For øvrig: Gymbager er også svært godt egnet som reklameartikkel for firmaet, merket eller idrettsforeningen.