Kopper, stoffvesker, musematte, vannflaske og paraply med påtrykket «Din logo her»

Trykking av reklameartikler

Design egne reklameartikler og giveaways fra firmaet

Personaliser nå
Beregneleveringstid og fraktkostnader
Personlig rådgivning
Skriv til oss på eller ring oss på:
Betaling per faktura
Allerede fra en bestillingsverdi på € 150 kan du betale enkelt og greit per faktura.
Gratis oppdragssjekk
Ved minst 10 artikler kontrollerer vi motivkvaliteten og motivplasseringen i en bestilling.

Store innsparinger for store grupper

Allerede fra 5 artikler per bestilling får du mengderabatt – uavhengig av bestillingsbeløpet. Det har ingen betydning om du bestiller forskjellige produkter eller det samme produktet flere ganger.

Mengderabatt: T-skjorter

Premium T-skjorte for menn
Premium T-skjorte for menn
(66520)
kr 185

10% rabatt

Fra 5 stk.
kr 167

40% rabatt

Fra 40 stk.
kr 111

70% rabatt

Fra 1400 stk.
kr 56
per stk. ekskl. trykkostnader

Våre trykktyper og foredlingsteknikker

Silketrykk

Nærbilde av logo med silketrykk
For oppdrag på minst 20 stk.
 • særdeles høy trykkvalitet
 • langvarig og vaskeekte
 • svært rimelig ved høyt antall

Den ypperste trykkemetoden har mange fordeler. Med silketrykk får man kraftig, skinnende trykk i høy kvalitet. Takket være bruken av sjablonger har silketrykk høy presisjon, og er dermed velegnet for detaljrike motiver og for trykking på nesten alle typer tekstiler.

Design nå

Broderi

Nærbilde av brodert logo
 • foredlingsteknikken med lengst levetid
 • kvalitet og eleganse
 • 3D-effekter mulig

Broderi virker nobelt og er ekstremt slitesterkt. På gensere, capser, forklær og poloskjorter: Med broderi får man en svært levende og eksklusiv stil. Dessuten kan man oppnå en 3D-effekt med applikasjoner eller 3D-broderi.

Design nå

Digitalt direktetrykk

Nærbilde av logo med digitalt direktetrykk
 • perfekt for motiver med mange farger og fargeforløp
 • maksimal brukskomfort
 • egnet for alle filformatert

Digitalt direktetrykk er en moderne og svært ressursskånende trykkemetode. Den kan gjengi detaljrike motiver og bilder uten problemer. Ved trykking på tekstiler trekker fargen inn i stoffet, og kan dermed knapt kjennes på overflaten.

Design nå

Fleksitrykk

Nærbilde av logo med fleksitrykk
 • høy fargekvalitet og dekkraft
 • tåler vasking svært godt
 • glatt overflate

Ved fleksitrykk påføres det folier med forskjellige farger på produktet. Motivet kan inneholde opptil tre farger. Spesialfolier muliggjør trykking med spesielle fargeeffekter (f.eks. metallic eller glitter)

Design nå

Flokktrykk

Nærbilde av logo med flokktrykk
 • høy fargekvalitet og dekkraft
 • tåler vasking svært godt
 • fløyelsaktig overflate

Ved flokktrykk påføres det folier med forskjellige farger på produktet. Motivet kan inneholde opptil tre farger. Flokkfolier er behagelige og fløyelsmyke, og løfter motivet litt opp fra stoffet.

Design nå

Termosublimasjon

Nærbilde av logo trykket med termosublimasjon
 • høy fargekvalitet
 • perfekt for motiver med mange farger og fargeforløp
 • egnet for alle filformater

Ved termosublimasjon dampes motivet på stoffet under sterk varme. Det gir skinnende farger og klare detaljer. Metoden er spesielt godt egnet for trykking på andre materialer enn tekstiler, f.eks. på kopper.

Design nå

FAQ – ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg personalisere reklameartikler med en bedriftslogo?

Reklameartikler kan du designe i en håndvending. Velg først produktet og design det slik du vil ha det. Med et klikk på «Last opp» kan du enkelt legge til din egen firmalogo. Hvis du trenger hjelp til frilegging eller trykkoptimering av bedriftslogoen, kan du ta kontakt med vår designservice. Vi hjelper deg gjerne til en fast pris.

Hvilke fraktalternativer tilbyr Spreadshirt for reklameartikler?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du kan motta de personaliserte reklameartiklene allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader. Vær oppmerksom på at for broderte produkter tilbyr vi kun standardfrakt.

Trykkes reklameartiklene med print-on-demand i Europa?

Ja, alle individuelle reklameartikler trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print on demand-prosessen er reklameartiklene for øvrig svært bærekraftige.

Er det en minste bestillingsmengde for reklameartikler?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan bestille en enkelt, personalisert reklameartikkel eller 1000 stykker samtidig. Også bestilling av forskjellige artikler og etterbestillinger er mulig på en enkel måte.

Kan jeg bytte eller returnere personaliserte reklameartikler?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med de personaliserte reklameartiklene, kan du sende dem tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Får man rabatt hvis man bestiller et stort antall?

Ja! Hos Spreadshirt får du mengderabatt på de fleste artikler – og det allerede fra 6 artikler og uavhengig av bestillingsbeløpet. Det har ingen betydning om du bestiller forskjellige produkter eller det samme produktet flere ganger. Du kan se mengderabatten direkte i handlevognen eller beregne den på hjelpesidene våre.

Vil du legge inn en spesielt stor bestilling? Ved minst 100 artikler kan du henvende deg til vårt team for store bestillinger.

T-skjorte med trykk fra grafisk service ligger ved siden av skisser og blyanter

Grafisk service

Vi hjelper deg å iscenesette ideene dine på en profesjonell måte, enten det er en logo, et firmamotiv eller en gave.


Mer informasjon
T-skjorte uten trykk ved siden av papirkonvolutt og målebånd

Prøvebestillinger

Test opptil 20 forskjellige artikler uten trykk, og finn dine favoritter.

Mer informasjon

Reklameartikler for profesjonell bruk

Velg blant over 100 artikler i høy kvalitet og design egne reklamegaver. Finn det passende produktet for enhver kunde, og personaliser det med logo. Raskt, enkelt og skreddersydd for din virksomhet. Hvis du trenger støtte til utformingen av reklameartiklene, kan vår designservice hjelpe deg til en rimelig pris.

Goodies for enhver anledning

Vi har reklamegaver for alle slags anledninger – for eksempel bursdager, konferanser eller teamarrangementer. Vil du presentere deg profesjonelt eller ha det gøy? Glem «eller» – bare kombiner logoen din med riktig produkt og design! Og det aller beste: Våre reklameartikler er så praktiske og tidløse at de også kan brukes etter arrangementene.

Vær synlig: Reklameartikler for messer

Messer er et mekka for goodies – jo mer sjenerøse, jo bedre. For de viktigste arrangementene i bransjen bør du utstyre deg og teamet ditt med profesjonelle firmaklær, og gå konstruktivt til verks. Det beste trikset for å få folk til å huske virksomheten din, er egendesignede reklameartikler som kundene har bruk for i hverdagen, f.eks. vannflasker eller paraplyer. 

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager