15 % rabatt på alle T-skjorter
Gyldig til 24.08.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.no, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TS0817
Løs inn kode

Sportsbag med trykk

Vesker
Trykk din egen gymbag
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Kvalitet som overbeviser

Kvalitet som overbeviser

Sportsbag

Klar til start! I denne romslige treningsbagen får du plass til alt du trenger for fotball, treningsstudio eller annen idrett. Vesken selv er lett som en fjær.
  • Glidelås og bærehåndtak i kontrastfarge
  • Kapasitet: 60 liter
  • Materiale: 100 % polyester

Få trykket en sportsbag og tren i vei

Treningsbagen er din daglige følgesvenn på veien til treningsstudioet, og langt mer enn bare et sted å oppbevare treningsklærne. Den er med både når vektene er altfor tunge, og når musklene strutter og alt føles lett. Med en selvdesignet sportsbag får du en helt personlig følgesvenn for sport og trening. En sportsbag med personlig preg er forresten også perfekt som reiseveske eller fritidsbag.

Få trykket en gymbag og gå for gull

Med romslig hovedlomme og en kapasitet på hele 60 liter passer vår sportsbag med praktiske bærehåndtak til all slags bruk. Er du en lagspiller? En teambag med felles logo styrker fellesskapsfølelsen og viser verden at dere mener alvor. Enten det er for treningsstudioet, idrettshallen, gresset eller i løypa: Ta utfordringen og motiver deg selv med en selvdesignet sportsbag.