Personalisert universaltørkle

Design ditt eget universaltørkle

Par bedriver sport med personaliserte bandanas
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Universaltørkle

En skikkelig MacGyver: Universaltørklet kan brukes på 12 forskjellige måter, og beskytter deg akkurat der du trenger det: Som lett sjal rundt halsen, over munn og nese for å beskytte ansiktet, eller som lue på hodet.
  • 12 forskjellige bruksmuligheter
  • Mål: ca 25 X 50 cm
  • Håndvask anbefales. Må ikke strykes
  • Materiale: 100 % polyester
Obs: Spreadshirt har oppdatert merkingen av dette produktet. Frem til restbeholdningen er utsolgt, er det i en viss periode mulighet for at du kan motta artikler både fra den gamle og den nye beholdningen.
Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

Design ditt eget universaltørkle

Slik bruker du universaltørkleet

Hva er det spesielle ved et universaltørkle? At det kan brukes på mange forskjellige måter! Du kan benytte det på 12 forskjellige måter: Som hårbånd eller skaut i forskjellige varianter, som mansjett på armen eller som munnbind rundt munn og nese. Derav navnet på det geniale tørkleet. Hos Spreadshirt finner du tørkleet i fire farger, og kan designe det selv! Bruker du det foran ansiktet, kan du beskytte deg selv og mange mot dråpesmitte.

Så genial er slangetørkleet

Hvordan er det mulig å bruke et tørkle uten snorer og bånd på så mange forskjellige måter? Universaltørkleet er et slangetørkle. Det har verken begynnelse eller slutt, og kan trekkes over hodet som en T-skjorte. Slangetørkleet ble opprinnelig utviklet som for idrettsutøvere og motorsyklister, slik at de kunne beskytte seg mot kulde. Derfor er det også ideelt i dårlig vær. Du kan selv designe tørkleet med tøffe motiver eller morsomme tekster. Slik gjør du det praktiske tørkleet til en stilfull ledsager i hverdagen.

Slik designer du halstørkleet

Vil du ha et universaltørkle, men vet ikke hvordan det skal se ut? Forestill deg hvordan tørkleet ville se best ut som halstørkle. Du kan plassere så godt som hvilket som helst motiv på det – fra blomster og symboler til tekster og mønstre. Selvsagt kan du også designe universaltørkleet slik at det ser kult ut når du bruker det foran munnen: i sjørøverstil eller som motorsykkelfanatiker. Dermed sikrer du stilen neste gang du drar på jobb eller handletur, samtidig som du beskytter deg selv og andre.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager