Personalisert universaltørkle

Design ditt eget universaltørkle

Par bedriver sport med personaliserte bandanas
Beregne
Kjøp mer – spar mer
Vi trekker fra mengderabatten automatisk.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Universaltørkle

En skikkelig MacGyver: Universaltørklet kan brukes på 12 forskjellige måter, og beskytter deg akkurat der du trenger det: Som lett sjal rundt halsen, over munn og nese for å beskytte ansiktet, eller som lue på hodet.
  • 12 forskjellige bruksmuligheter
  • Mål: ca 25 X 50 cm
  • Håndvask anbefales. Må ikke strykes
  • Materiale: 100 % polyester
Obs: Spreadshirt har oppdatert merkingen av dette produktet. Frem til restbeholdningen er utsolgt, er det i en viss periode mulighet for at du kan motta artikler både fra den gamle og den nye beholdningen.
Firmaklær – banner

Firmaklær

Få logoer trykket eller brodert nå. Kundeservice og oppdragskontroll inkludert.

Grafisk service

Vi setter ideene dine ut i livet

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle universaltørklær med print-on-demand i Europa?

Ja, alle individuelle universaltørklær trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er universaltørkleet ditt spesielt bærekraftig.

Kan jeg bytte eller returnere et personalisert universaltørkle?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med det personaliserte universaltørkleet ditt, kan du sende det tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede universaltørklær?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar det personaliserte universaltørkleet allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte universaltørklær, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på universaltørklær og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Har universaltørkleet bare ett trykkområde?

Ja, universaltørkleet kan bare trykkes foran.

Hvordan designer jeg individuelle universaltørklær?

Det er superenkelt å designe individuelle universaltørklær med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvilket materiale består de personaliserbare universaltørklærne av?

Universaltørklærne våre består av 100 % polyester.

Hvordan kan universaltørkleet vaskes?

Vi anbefaler å vaske universaltørklær for hånd og ikke stryke produktet.

Følg også pleieinstruksen for tekstiler med trykk eller broderi.

Design ditt eget universaltørkle

Slik bruker du universaltørkleet

Hva er det spesielle ved et universaltørkle? At det kan brukes på mange forskjellige måter! Du kan benytte det på 12 forskjellige måter: Som hårbånd eller skaut i forskjellige varianter, som mansjett på armen eller som munnbind rundt munn og nese. Derav navnet på det geniale tørkleet. Hos Spreadshirt finner du tørkleet i fire farger, og kan designe det selv! Bruker du det foran ansiktet, kan du beskytte deg selv og mange mot dråpesmitte.

Så genial er slangetørkleet

Hvordan er det mulig å bruke et tørkle uten snorer og bånd på så mange forskjellige måter? Universaltørkleet er et slangetørkle. Det har verken begynnelse eller slutt, og kan trekkes over hodet som en T-skjorte. Slangetørkleet ble opprinnelig utviklet som for idrettsutøvere og motorsyklister, slik at de kunne beskytte seg mot kulde. Derfor er det også ideelt i dårlig vær. Du kan selv designe tørkleet med tøffe motiver eller morsomme tekster. Slik gjør du det praktiske tørkleet til en stilfull ledsager i hverdagen.

Slik designer du halstørkleet

Vil du ha et universaltørkle, men vet ikke hvordan det skal se ut? Forestill deg hvordan tørkleet ville se best ut som halstørkle. Du kan plassere så godt som hvilket som helst motiv på det – fra blomster og symboler til tekster og mønstre. Selvsagt kan du også designe universaltørkleet slik at det ser kult ut når du bruker det foran munnen: i sjørøverstil eller som motorsykkelfanatiker. Dermed sikrer du stilen neste gang du drar på jobb eller handletur, samtidig som du beskytter deg selv og andre.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager