Menn har på seg personaliserte forklær med brodert logo
Ingen minste bestillingsmengde

Vi broderer ideene dine

Broderte klær for foretaket ditt og for deg

Broderi nå
Personlig rådgivning
Skriv til oss på eller ring oss på:
Grafisk støtte inkludert
Vi optimerer din broderifil – helt gratis
Gratis oppdragssjekk
Ved minst 10 artikler kontrollerer vi motivkvaliteten og motivplasseringen i bestillingen.

Vår anbefaling: Elegante broderiprodukter

For det lille ekstra: Broderi

Nærbilde av en personalisert brodert firmalogo
  • foredlingsteknikken med lengst levetid
  • kvalitet og eleganse
  • perfekt for tekst og logo

Broderi virker nobelt og er ekstremt slitesterkt. På gensere, capser, forklær, poloskjorter og mange andre produkter: Med broderi får du en levende og eksklusiv stil. Siden broderiet består av ekte tråder, blir teksten eller logoen like holdbar som klærne.

FAQ – vanlige spørsmål

Jeg vil få motivet mitt brodert. Hvilke kriterier må filen oppfylle?

Ideelt sett skal motivet oppfylle følgende krav:

  • Vektorgrafikk i filformatet .svg eller .ai
  • Maksimal filstørrelse: 10 MB
  • Motivet er opprettet uten bakgrunn
  • Maksimalt 3 farger
  • Linjetykkelse på minst 1,5 mm
  • Teksthøyde på minst 7 mm

Og forresten: Vi optimerer broderifilen din helt gratis. Hvis du trenger mer hjelp eller støtte i designprosessen, kan du ta kontakt med vår designservice for rimelig hjelp

Er det en minste bestillingsmengde for broderi?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på T-skjorter og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi – heller ikke for broderi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvilke fraktalternativer tilbyr Spreadshirt for broderte produkter?

Før produktet broderes, må den innsendte filen først kontrolleres grundig og det må opprettes en såkalt punchfile. Denne prosedyren kan ta opptil et par dager, og vi kan derfor ikke – som ved digitaltrykk – garantere 100 % at du mottar leveransen raskt. Vi tilbyr derfor kun forsendelsestypen standard for broderte produkter.

Kan man bytte eller reklamere broderte produkter?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med det individuelle broderiproduktet ditt, kan du sende det tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvor mange farger kan et motiv broderes med?

Hos Spreadshirt har vi standardmessig 19 farger å velge mellom – hvor mange du kan bruke, er avhengig av motivet. Hvis du vil ha motivet (for eksempel en firmalogo) brodert i en annen farge, ta kontakt med vårt serviceteam på telefon, e-post eller WhatsApp.

Broderes alle produkter «on demand» i Europa?

Ja, når bestillingen er mottatt, broderes alle broderiproduktene våre i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia. Takket være «print on demand»-prosessen er de broderte produktene svært bærekraftige.

Hva er de maksimale målene for et brodert motiv?

Hos Spreadshirt er det maksimale målet for broderimotiver 209 x 209 mm. Den maksimale størrelsen er selvsagt også avhengig av produkttypen: En caps har bare plass til små motiver, mens en T-skjorte har plass til store.


En hovedregel er at broderte motiver tar seg spesielt godt ut hvis de broderes litt mindre. Det kan hende at våre broderieksperter tar kontakt med deg angående størrelsen på broderimotivet ditt – vi vil alltid at broderiet ditt skal bli så vellykket som mulig.

Hvor lenge holder et brodert motiv seg på klærne?

I motsetning til trykk, innebærer broderi at motivet sys inn i stoffet med tråd. Derfor er broderi en spesielt solid foredlingstype med svært lang levetid. Også vasking ved høye temperaturer er mulig med broderi. Flere fordeler oppdager du her.

Brodert arbeidstøy og mer fra Spreadshirt

Få brodert en genser

Brodering er en innsatskrevende trykketeknikk med svært høy kvalitet. Broderier på hettegensere, poloskjorter, forklær eller capser virker overbevisende på privat og i jobbsammenheng. Hos Spreadshirt kan du f.eks. få brodert en personlig logo på mange ulike produkter. Ettersom det benyttes ekte tråd, er denne foredlingsteknikken spesielt robust.

Få brodert arbeidsklær

Enten du foretrekker poloskjorter eller gensere – hos oss finner du lett passende arbeidsklær til brodering. For serveringsbransjen tilbyr Spreadshirt også forklær til brodering. Finner du ikke produktet du ønsker? Ikke noe problem – sammen finner vi det perfekte grunnlaget for logoen eller teksten din.

Få brodert logo og motiver

Er logoen firmaets ansikt utad? Velg broderi som trykktype for å oppnå en spesielt elegant effekt. For private bestillinger og firmabestillinger: Det er ingen minstebestilling for broderte produkter – og mengderabatten beregnes automatisk.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager