Ungt par sitter foran et vindu med personaliserte poloskjorter

Den elegante stilen: Poloskjorte med trykk

Design din egen poloskjorte og skill deg ut i mengden

Beregne
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Populære produkter i denne kategorien

Størrelser: S - 4XL
Poloskjorte for menn
(2932)
Størrelser: S - XXL
Tipped Poloshirt for kvinner
(85)
Størrelser: S - 4XL
JAKO Polo Base for menn
(14)
Størrelser: S - XXL
Poloskjorte for kvinner
(549)
Størrelser: S - 3XL
Tipped Poloshirt for menn
(423)
Størrelser: S - 4XL
Poloskjorte for menn
(2932)
Størrelser: S - XXL
Tipped Poloshirt for kvinner
(85)
Størrelser: S - 4XL
JAKO Polo Base for menn
(14)
Størrelser: S - XXL
Poloskjorte for kvinner
(549)
Størrelser: S - 3XL
Tipped Poloshirt for menn
(423)

FAQ – vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg få trykket en bedriftslogo på en poloskjorte?

For å legge til en bedriftslogo på en personalisert poloskjorte, må du laste opp bildefilen i et av følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bør ha en størrelse på maks 10 MB. Etter opplastingen plasserer du logoen der du vil ha den og tilpasser størrelsen hvis det trengs – så er poloskjorten med logo klar til trykking. Hvis bildefilen har for lav oppløsning, er det bare å ta kontakt med vår grafiske service. Dermed får du hjelp til en lav, fast pris.

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte poloskjorter?

Hos Spreadshirt er det ingen minste bestillingsmengde. Du kan få trykket en enkelt poloskjorte, eller bestille 1000 av gangen. Og du kan da designe hver eneste poloskjorte akkurat som du vil ha den.

Hvor kan jeg få brodert poloskjorter?

Velg først hvilken poloskjorte du vil få brodert, plasser teksten din i broderiverktøyet og design som du ønsker. Hvis du ønsker å få brodert en logo på en av poloskjortene våre, går du frem slik: Ved over 50 artikler legger du inn en forespørsel med motiv og produktønsker på telefon eller e-post. Vi kontroller at motivet er teknisk egnet, og sender deg et tilbud (eller ringer deg). Oppdraget går i produksjon og er klar til frakt etter ca. 3 uker.

Hvordan kan jeg designe en poloskjorte selv?

Det er enkelt å designe en individuell poloskjorte med Spreadshirt. Velg først hva slags poloskjorte vil få trykket, og design den slik du ønsker. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Tilbyr dere bytte og reklamasjon for personaliserte poloskjorter?

Ja, vi har kundevennlige bytte- og returregler. Du har følgende muligheter: Du kan bytte mot en ny vare, et gavekort for din neste bestilling eller få refundert kjøpsprisen, så lenge du ikke har designet det bestilte produktet med personlige tekster, motiver eller bilder. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den individuelle poloskjorten din, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Trykkes poloskjortene deres i Europa?

Ja, alle individuelle poloskjorter trykkes i Europa, i et av våre produksjonsanlegg i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia.

Hvor mye koster det å personalisere en poloskjorte?

Prisen for en egendesignet poloskjorte fra Spreadshirt består av kostnadene for produktet, trykkostnadene og en eventuell motivpris. For tekst, motiver du laster opp selv og motiver merket «gratis» betaler du ingen motivpris. Før du bestiller får du se en fullstendig oversikt over kostnadene. Jo flere produkter du bestiller, desto lavere blir prisen for hver poloskjorte. På hjelpesidene våre kan du enkelt beregne mengderabatten for hvert produkt. Har du spørsmål? Vårt serviceteam hjelper deg gjerne på telefon, e-post eller WhatsApp.

Hvilke fraktmuligheter er det for individualiserte poloskjorter?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den individuelle poloskjorten allerede etter 2 virkedager! Hvor lang tid frakten tar, kan imidlertid variere avhengig av leveringsadressen og antallet produkter som bestilles. Her kan du beregne leveringstiden.

Design din egen poloskjorte og skill deg ut i mengden

Elegant og individuell: Design din egen poloskjorte

Noe for den stilbevisste: Knapper, krage og korte ermer. Poloskjorten har lenge vært et obligatorisk plagg for mange sportsutøvere. Den er like populær for kvinner og menn, og ikke bare blant polo- og tennisspillere. I de siste årene har poloskjorter blitt vanlige i hverdagen og på jobb.

Personaliser en poloskjorte

Ditt personlig trykk gjør klassikeren til et verdifullt unikat. Gjør den seriøse skjorten personlig med navnet ditt, initialene dine eller en klubblogo, og du blir garantert lagt merke til. Sporty og elegant, populær og unik – og du selv avgjør hva du vil trykke på T-skjorten eller poloskjorten din. Bruk poloskjorte for hele gjengen for en enhetlig stil.

Trykking av poloskjorter: Slik gjør du det

Det kan ikke skade å ta en titt på våre mest populære motiver for å hente inspirasjon. For eksempel er små motiver med klubbnavn over venstre bryst stilfullt og klassisk. Tekst passer også bra øverst på ryggen. Og ikke glem å velge den fargen som passer best til deg.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager