20% rabatt på alle tøyposer
Gyldig til 27.09.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.de, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TB0917
Løs inn kode

Den elegante stilen: Poloskjorte med trykk

Poloskjorte
Design din egen poloskjorte og stikk deg frem i mengden
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Populære produkter i denne kategorien

Elegant og individuell Lag din egen poloskjorte

Noe for den stilbevisste: Knapper, krage og korte ermer. Poloskjorten har lenge vært et obligatorisk plagg for mange sportsutøvere. Den er like populær blant kvinner og menn, og ikke bare for polo- og tennisspillere. Og du kan gjøre klassikeren til et verdifullt unikat med individuelt trykk. Gjør den seriøse skjorten personlig med navnet ditt, initialene dine eller en klubblogo, og du blir garantert lagt merke til. Sportslig, elegant, populær og helt individuell.

Lag din egen poloskjorte: Slik gjør du det

Bare du vet hvordan poloskjorten din skal se ut. Men det kan ikke skade å ta en titt på våre mest populære motiver for å la seg inspirere. For eksempel er små motiver med klubbnavn over venstre bryst stilfullt og klassisk. Og tekst passer også bra øverst på ryggen. Og ikke glem å velge den fargen som passer best til deg.