Beregn leveringstiden herMer informasjon
Fotofiltre og -former
For fotografier har vi en rekke filtre og maler tilgjengelig.
Personlig rådgivning
Vår profesjonelle inhouse-kundeservice gleder seg til å høre fra deg: +47 800 24 818
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Forskjellige fotorammer for personaliserte fotogaver

Våre maler

Slik blir bildet ditt helt unikt

Selvlagde gaver med bilder

Jul, bursdager, bryllup og fødsler – hver gang vil vi helst ha en helt spesiell og personlig gave for å vise at vi setter pris på mottakeren. Fotogaver utenom det vanlige er en flott idé for å vise nettopp det! Hos Spreadshirt finner du massevis av produkter for å lage egne gaver med bilde på. Og det aller beste: Det er lett som en lek! Velg produkt, last opp et bilde, og i løpet av noen dager har du en original fotogave i hånden.

Personaliserte fotogaver til ham og henne

Lag fotogaver til dine nærmeste – til ham og henne, til barn og besteforeldre, til et par eller til partneren. I Spreadshirts enorme produktutvalg finner du noe for enhver: Design et mobildeksel med bilde for tenåringen, trykk en kopp med bilde for bestemor, eller finn opp din egen gaveidé med et eget bilde. Gavene med bilder skal være noe helt spesielt? Legg dem inn i en kul form, slik at de får helt ny design.

Gaver med bilder utenom det vanlige

Bildekoppen, puten eller mobildekselet med bilde er noe utenom det vanlige, og Spreadshirts trykkemetoder er også noe helt spesielt. For at gaven med bilde skal skinne og vare lenge, bruker vi forskjellige trykkemetoder avhengig av produktet. Enten du vi trykke en pute eller designe ditt eget mobildeksel: Det du gir bort er uansett noe helt personlig som garanterte vil glede. Design gaver med bilde enklere enn noensinne!