Personalisert matboks for liten og stor

Design din egen matboks med motiver, tekst eller bilder

Personalisert matboks for barn
Beregn leveringstiden herMer informasjon
Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
Over 200 produkter
venter på dine ideer

Produktdetaljer

Matboks

Det aller beste på skolen? Friminuttene! I denne matboksen holder brødskivene seg friske i lang tid. Matboksen passer i alle slags vesker, sekker og bagger, og er tilgjengelig i forskjellige farger. Tips: Håndvask gjør at trykket holder enda lenger.
  • Av ripebestandig og uknuselig plast.
  • Lett å åpne, trygg dobbeltlukking
  • Mål: 185 x 128 x 65 mm
  • Egnet for næringsmidler iht. EU-forordning 1935/2004 og EU-nr. 10/2011
  • Materiale: Plast, aluminium
  • BPA-fri

Design din egen matboks med motiver, tekst eller bilder

Matboks for voksne

Matbokser er slett ikke bare for barn – voksne har minst like mye glede av dem. En matboks med individuell design er perfekt både for et raskt mellommåltid og forberedte lunsjer. Også for turer, utflukter og andre aktiviteter er en egendesignet matboks super å ha. Design en matboks for deg selv eller noen du er glad i.

Egendesignede matbokser for barn

Barn elsker matbokser. Personaliserte matbokser er praktiske i barnehagen og på skolen, og forhindrer forvekslinger med andre barns matbokser. Det smarte med en individuell matboks er at du også kan trykke barnets navn på det. Slik får du en individuell boks som barnet blir stolt av og glad i. Spreadshirts matbokser er selvsagt egnet for næringsmidler og helt uten BPA.

Ingen minstebestilling

Spreadshirt trykker alle artikler på bestilling – også motivet på matboksen din. Derfor har vi ingen minstebestilling! Du kan designe en enkelt matboks for barnet eller barnebarnet, eller bestille flere bokser med forskjellige motiver for flere barn. Du kan velge blant tusenvis av motiver i vårt motivutvalg, og legge til en individuell tekst. Du kan også plassere et fotografi på matboksen. Det er bare å laste opp et bilde, og dermed gi barnet et flott minne det kan ta med seg.