En baby leker i stua med et blidt uttrykk og bruker en egendesignet babybody

Sparkebukse med trykk, lett som en lek

Babybody med trykk – for små personligheter

Opptil 70 % rabatt
De beste prisene. Fremragende service.
100 % kreativ frihet
med tekster, motiver og bilder
r
Over 200 produkter
venter på dine ideer
Textieldruk grote bestellingen banner
For
Oppdrag fra
100 stykk

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Babybody med trykk – for små personligheter

Sparkebukse med trykk: Det perfekte babytøyet

Babyhuden er silkemyk og ømfintlig. For Spreadshirt er det viktig å tilby babyklær som i stor grad består av økologisk dyrket og bærekraftig bomull. Et flott eksempel er vår kortermede økologiske baby-T-skjorte av 100 % økologisk dyrket bomull. Selvsagt tilbyr vi også mange andre økologiske produkter.

Best mulig kvalitet – også på babyklær

Vi hos Spreadshirt tenker praktisk og gjør det enkelt for nybakte foreldre å få trykket sparkebukser. Takket være høy kvalitet tåler våre babyprodukter mange runder i vask og holder seg fine og formstabile. Det samme gjelder selvsagt for trykkingen: Høy fargekvalitet og lang holdbarhet er en selvfølge. Best å få trykket en babybody nå – neste baby-shower kan komme fortere enn du aner.

Trykking av babybody med personlighet

Personaliserte klær for de aller minste? Selvsagt! Også babyer har sin egen, sterke personlighet allerede fra de første dagene. Da er det nærliggende å ha navnet sitt på sparkebuksen. Og de små nyfødte er noe for seg selv: Et lite solskinn, en vill krabat eller søt syvsover – med passende motiver på smekker eller baby-T-skjorter understreker du personligheten.