En ren glede: Smekker med trykk

 Babysmekker\n
Luer, halstørkler og babysmekker med trykk
Beregne
Økologiske produkter
Vi har vegane produkter og produkter av 100 % økologisk bomull.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Økologisk babysmekke

(1861)
God appetitt! Og skulle noe havne på utsiden av munnen, sørger denne smekken for å holde babyklærne rene. Produktet er fremstilt for hånd i Tyrkia av 100 % økologisk bomull.
  • Smekker som knytes fast
  • Robust stoffkvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull
  • Merke: Spreadshirt

Design smekker selv med egne motiver

Litt søl må man forvente når man mater en baby, og når den begynner å spise selv. Med en babysmekke er ikke det noe problem: Og et godt forråd av smekker bør alltid være på plass. En fin idé: Smekker med trykk! Du kan også designe bandanas og babyluer. Eller hva med et gavesett med beanie og halstørkle? Med individuell trykket tilbehør bidrar du med noe helt personlig til den lille.

Babysmekker med trykk, enkelt og raskt

Hos Spreadshirt er det lekende lett å designe smekker selv: En babysmekke kan f.eks. peppes opp med barnets navn eller en morsom tekst. Spreadshirt, din profesjonelle partner for T-skjortetrykking, hjelper deg å presentere motivene dine på selvdesignede smekker og babyluer. Våre trykkemetoder sørger for høy fargedekning, varighet ved vask og et svært godt trykkeresultat. Det vil garantert vekke glede på fødselsdagen, dåpen eller til jul. For øvrig finner du også enda mer babytøy hos Spreadshirt, for eksempel baby-bodies og T-skjorter.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager