En ren glede: Smekker med trykk

 Babysmekker\n
Luer, halstørkler og babysmekker med trykk
Beregne
Økologiske produkter
Vi har vegane produkter og produkter av 100 % økologisk bomull.
Tusenvis av motiver
Enormt utvalg av gratis motiver du kan designe selv. Lett å finne med filterfunksjonen.
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Produktdetaljer

Økologisk babysmekke

(2082)
God appetitt! Og skulle noe havne på utsiden av munnen, sørger denne smekken for å holde babyklærne rene. Produktet er fremstilt for hånd i Tyrkia av 100 % økologisk bomull.
  • Smekker som knytes fast
  • Robust stoffkvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull
  • Merke: Spreadshirt

FAQ – vanlige spørsmål

Trykkes alle smekker med print-on-demand i Europa?

Ja, alle våre smekker trykkes i Europa, enten i produksjonsanlegget i Legnica, Polen eller i Krupka, Tsjekkia, etter at bestillingen er mottatt («on demand»). Takket være print-on-demand-prosedyren er den individuelle babysmekken spesielt bærekraftig.

Kan jeg bytte eller returnere en personalisert babysmekke?

Ja, vi har kundevennlige returregler. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med den personaliserte babysmekken, kan du sende den tilbake innen 30 dager. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Hvilke fraktalternativer er det for egendesignede smekker?

For de fleste land tilbyr vi tre forskjellige fraktalternativer: Standard, premium og ekspress. Ved ekspressfrakt er det sannsynlig at du mottar den personaliserte babysmekken allerede etter 2 virkedager! Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadressen og antallet artikler som bestilles.

Her finner du aktuelle leveringstider og fraktkostnader

Er det en minste bestillingsmengde for personaliserte babysmekker, og kan jeg få mengderabatt hvis jeg bestiller flere produkter?

Vi vil at alle skal kunne få sine individuelle motiver på babysmekker og andre produkter – uavhengig av størrelsen på bestillingen. Derfor har Spreadshirt ingen minste bestillingsverdi. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk en mengderabatt.

Hvordan designer jeg en individuell babysmekke?

Det er superenkelt å designe individuelle babysekker med Spreadshirt. I motivsamlingen vår finner du mange forskjellige motiver og skrifttyper, og kan selvsagt laste opp dine egne grafikkfiler. Hvis du trenger hjelp til å designe, kan du ta kontakt med vårt talentfulle designteam, som kan hjelpe deg med å sette ideene dine ut i livet for en billig penge.

Hvilket materiale består de personaliserbare babysmekkene av?

Babysmekkene våre består av 100 % økologisk dyrket bomull, og er svært robuste.

Hvor varmt kan jeg vaske den personaliserte smekken?

Hvor varmt du kan vaske den individuelle babysmekken, avhenger av trykktypen. Plagg med digitaltrykk, polyestertrykk og fleksitrykk kan vaskes ved opptil 30 °C og silketrykk ved opptil 40 °C.

Følg også pleieinstruksen for tekstiler med trykk eller broderi.

Design smekker selv med egne motiver

Litt søl må man forvente når man mater en baby, og når den begynner å spise selv. Med en babysmekke er ikke det noe problem: Og et godt forråd av smekker bør alltid være på plass. En fin idé: Smekker med trykk! Du kan også designe bandanas og babyluer. Eller hva med et gavesett med beanie og halstørkle? Med individuell trykket tilbehør bidrar du med noe helt personlig til den lille.

Babysmekker med trykk, enkelt og raskt

Hos Spreadshirt er det lekende lett å designe smekker selv: En babysmekke kan f.eks. peppes opp med barnets navn eller en morsom tekst. Spreadshirt, din profesjonelle partner for T-skjortetrykking, hjelper deg å presentere motivene dine på selvdesignede smekker og babyluer. Våre trykkemetoder sørger for høy fargedekning, varighet ved vask og et svært godt trykkeresultat. Det vil garantert vekke glede på fødselsdagen, dåpen eller til jul. For øvrig finner du også enda mer babytøy hos Spreadshirt, for eksempel baby-bodies og T-skjorter.

Trenger du hjelp?
Man-fre kl. 9-18
Skriv en e-post
Ta kontakt via WhatsApp

Svar innen 24 timer på virkedager