Fri frakt fra 2 produkter
Gyldig til 22.11.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.no, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
GIFT2
Løs inn kode

En ren glede: Smekker med trykk

Babysmekker
Luer, halstørkler og babysmekker med trykk
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Våre leveringstider – rask og enkel beregning
Standard
Premium
Ekspress

Baby biosmekke

Hovedsaken er at det smaker. Og hvis noe skulle havne på utsiden av munnen, sørger denne smekken for å holde klærne rene. Som en del av EarthPositive-kolleksjonen fra Continental Clothing kommer den dessuten fra absolutt miljøvennlig produksjon.
  • Det er kun brukt fornybar energi fra vind og sol under produksjonen.
  • Robust stoffkvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull

Perfekte gaver, perfekte øyeblikk

Lag uforglemmelige julegaver til dine nærmeste

Design gaver nå

Design smekker selv med egne motiver

Litt søl må man forvente når man mater en baby, og når den begynner å spise selv. Med en babysmekke er ikke det noe problem: Og et godt forråd av smekker bør alltid være på plass. En fin idé: Smekker med trykk! Du kan også designe bandanas og babyluer. Eller hva med et gavesett med beanie og halstørkle? Med individuell trykket tilbehør bidrar du med noe helt personlig til den lille.

Babysmekker med trykk, enkelt og raskt

Hos Spreadshirt er det lekende lett å designe smekker selv: En babysmekke kan f.eks. peppes opp med barnets navn eller en morsom tekst. Spreadshirt, din profesjonelle partner for T-skjortetrykking, hjelper deg å presentere motivene dine på selvdesignede smekker og babyluer. Våre trykkemetoder sørger for høy fargedekning, varighet ved vask og et svært godt trykkeresultat. Det vil garantert vekke glede på fødselsdagen, dåpen eller til jul. For øvrig finner du også enda mer babytøy hos Spreadshirt, for eksempel baby-bodies og T-skjorter.