20% rabatt på alle tøyposer
Gyldig til 27.09.2017. Kan ikke kombineres med andre fordelskoder eller gavekort. Rabatten anvendes bare på produktene som er angitt i tilbudet. Kan ikke kombineres med mengderabatt (fra 6 produkter). Fordelskoden kan bare innløses på www.spreadshirt.de, og er ikke gyldig i andre Spreadshirt-partnerbutikker.
TB0917
Løs inn kode

Lag ditt eget teppe

Dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket
Elegant eller hjemmekoselig: Personalisert pledd med ditt eget motiv
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Design ditt eget teppe med favorittmotivet ditt

Når det blir kaldere ute, er det tid for å kose seg enda mer inne. Kosepleddet fra Spreadshirt holder deg varm, fås i tre farger og er perfekt for personalisering: Med tekstiltrykk kan du dessuten bruke det som piknikteppe. Hos Spreadshirt kan du med noen få trinn få trykket et teppe og forevige motiver på det. Du har et enormt utvalg av motiver til disposisjon, til ethvert tema og for enhver anledning. Dessuten kan du personalisere ditt eget kosepledd med din egen tekst.

Din egen sofakos: Design ditt eget personlige, teppe

Den glatte oversiden sikrer spesielt høy trykkvalitet, mens den myke undersiden gjør pleddet deilig og varmt. Vi trykker teppet ditt med flokktrykk-, flexitrykk- og spesialflexitrykkfolier. Vevstoffet er laget av en blanding av bomull og polyester, er svært lettstelt, og vil være en trofast og god følgesvenn i lang tid. I tillegg til fleeceteppet kan du også få deilige puter hos Spreadshirt. Vi har et stort utvalg av det også, slik at du kan trykke din helt personlige pute. Dermed får du alt du trenger til sofaen!