Individuelle nøkkelbånd med trykk

Nøkkelbånd
Få trykket nøkkelbånd – knytt nye bånd med motivet ditt
Bestill mer, spar mer

Bestill mer, spar mer

30 dager returrett

30 dager returrett

Enormt utvalg av motiver

Enormt utvalg av motiver

Våre bestillingsfrister før jul
Mer

Nøkkelbånd

Med dette praktiske båndet har du alltid nøkkelknippet klart til bruk. Båndet med krok er dessuten perfekt til inngangsbilletter eller backstage-pass for musikk- og pressearrangementer. Det er enkelt å feste og praktisk å ha rundt halsen.
  • Karabinkrok av metall
  • Hurtiglås av plast for å ta av nøkkelen raskt
  • Bredde: 25 mm
  • Vekt: 35 g
  • Materiale: 100 % polyester

Perfekte gaver, perfekte øyeblikk

Lag uforglemmelige julegaver til dine nærmeste

Design gaver nå

Heng-over? Lag ditt eget nøkkelbånd

Kjenner du følelsen? Vesken eller lommen er full med alt du kan komme til å trenge. Du leter og romsterer, men finner ikke det aller viktigste – nemlig nøkkelen. Nå er det slutt på det! Få trykket ditt egne, individuelle nøkkelbånd hos Spreadshirt og finn nøkkelen akkurat når du trenger den. Og det er ikke alt: Båndene er også svært praktiske som holdere for navneskilt. Og det aller beste: Med den praktiske klemlåsen er båndet lett å ta av og på.

Få trykket lanyards med stort utvalg av farger

Enten du vil få trykket nøkkelbånd som reklameartikkel, til privat bruk eller som gave til noen du setter pris på: Med våre trykkemetoder blir alle designideer på nøkkelbåndet vellykket. Velg din favorittfarge for båndet og skap en tydelig kontrast med den utvalgte trykkfargen. Se selv: Hos print on demand-spesialisten Spreadshirt kan du få trykket nøkkelbånd på et øyeblikk, og bli lagt merke til på neste kampanjearrangement, konsert eller messe.