Fri frakt
Løs inn kode

Morsom og behagelig: Nisseluer med trykk

Nisseluer
Design egne, personaliserte nisseluer og mange andre julepresanger med særpreg

Opptil 70 % rabatt

De beste prisene. Fremragende service.

100 % kreativ frihet

med tekster, motiver og bilder

r

Over 200 produkter

venter på dine ideer

Beregne leveringstiden her mer informasjon
Standard
Premium
Ekspress

Nisselue

God jul til alle! Nå kan du understreke julegleden med et passende hodeplagg. Den myke og deilige lua passer like godt på julemarkedet som i nisseverkstedet.
  • Søm i hvit kontrastfarge og dusk med bjelle
  • Mykt fleece-stoff (100 g/m²)
  • Materiale: 100 % polyester

En helt spesiell gave: Personaliserte nisseluer

O helga natt! Nå er det jul! Mens vinterkulden tar godt tak i ørene, fylles hjertet av varm og god julestemning. Og vår nisselue du kan designe selv bidrar ytterligere til det. Den kan brukes som varmt hodeplagg når man går julebukk, eller som morsomt tilbehør på julefesten. Julenissen kan personaliseres, har myk brem og en liten bjelle i toppen, og er et artig innslag i enhver julesammenkomst. Med et navn, en morsom tekst eller et vintermotiv er den dessuten perfekt som gave.

Design nisseluer selv hos Spreadshirt

Og apropos gaver: Det er ikke bare nisseluen du kan personalisere. Alle andre produkter i sortimentet kan også designes individuelt, og blir dermed helt personlige julegaver. Og hvis du skulle mangle krefter etter julebordet, hjelper vi deg gjerne med å pakke dem pent inn: Ved bestillingen krysser du av for innpakning som gave, så leveres nisseluen eller andre personlige julegaver ferdig pakket inn. Har du du alle presangene klare? Da kan nissen bare komme. Men helst med en individuell nisselue!