Klassiske røde og hvite nisseluer trykket med forskjellige fornavn og julemotiver

Nisseluer med trykk 🎅

Personaliserte juleluer til alle

Design nå
Beregneleveringstid og fraktkostnader
Opptil 70 % rabatt
Vår mengderabatt gjelder allerede fra 6 artikler per bestilling – helt automatisk
Ingen minste bestillingsmengde
Vi trykker alle artikler fra ett eksemplar Enkel etterbestilling
Enkel og rask retur
Du kan returnere eller bytte varen i 30 dager.

Gi bort noe helt spesiell gave: Personaliserte nisseluer

O helga natt! Nå er det jul! Mens vinterkulden tar godt tak i ørene, fylles hjertet av varm og god julestemning. Og vår nisselue som du kan designe selv, gjør bare julen enda bedra. En personalisert julelue med myk brem og vinterlig dusk skaper garantert julestemning. Designet individuelt med navn, en morsom tekst eller et vintermotiv er den en artig gave 🎅👢.

Klar for julemarkedet med en passende lue

Hva er vel hyggeligere enn å møte venner eller kolleger på et julemarked? Det er nesten vanskelig å toppe. Personaliserte juleluer sørger for perfekt stil til gløggen. Og mens du nyter stemningen og julebaksten, pakker vi gjerne inn gavene du har designet: Når du bestiller, er det bare å velge alternativet «Gave», så får du nisseluen eller de andre personlige gavene pakket inn i julepapir, ferdig til å gis bort.

Design julegavene selv med Spreadshirt

Og apropos gaver: Det er ikke bare juleluer du kan personalisere på en enkel måte. Alle andre produkter i sortimentet kan også designes individuelt, og dermed bli helt personlige julegaver. Hva sier du for eksempel til en deilig hettegenser med en dypsindig tekst? Eller du kan satse på T-skjorter med høytidsstemning for hele teamet. Har du alle presangene klare? Da kan nissen bare komme. Men helst med en individuell nisselue!