Fri frakt
Løs inn kode

Få trykket en julestrømpe med morsomme motiver

Julestrømper
Personlige julesokker med navn

Opptil 70 % rabatt

De beste prisene. Fremragende service.

100 % kreativ frihet

med tekster, motiver og bilder

r

Over 200 produkter

venter på dine ideer

Beregne leveringstiden her mer informasjon
Standard
Premium
Ekspress

Julesokk

Denne sokken er noe for seg selv: Når den er fylt opp med søtsaker eller små gaver i jula, sprer den glede for store og små, både takket være både et dekorativt ytre og - ikke minst - sine indre verdier.
  • Innsydd hempe for opphenging
  • Hvit topp med bølgekant
  • Materiale: 100 % polyakryl

Personlige julestrømper er flotte gaver

Julestrømper – De hører med til julen. Fylt med søtsaker og godbiter, eller en og annen kullklump fra julenissen, er de et flott tillegg til enhver juledekorasjon. Dekorert med navn er disse unike gjenstandene perfekte gaver til venner, familie og kjære. Lag et minne som vil forbli i familien i mange år fremover. Personlige julestrømper er en gave som fortsetter å spre glede år etter år.

Som en del av familien

Å henge en personlig julestrømpe på peishyllen er en fantastisk måte å få alle til å føle seg som en del av familien. Enten du får besøk av utenbysboende slektninger, eller kanskje av en ny svigersønn eller svigerdatter, er navnet deres på en strømpe festet til peishyllen en fantastisk måte å ønske dem "velkommen til familien." Gå videre til vårt Designerverktøy og lag en strømpe som vil gjøre enhver stolt av å være en ny del av tradisjonene deres.